Ana içeriğe atla

Rusya'da Yüksek Lisans

Rusya'da Yüksek Lisans

Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Rusya dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.EDUFİX,rusya dil okullarıyla sizlere dünyanın her köşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
RUSYA’ DA MASTER  BAŞVURU İŞLEMLERİ
Başvuru Şartları:
Öncelikli olarak size atanan Akademik Danışmanınıza aşağıdaki evrakları iletmeniz gerekmektedir. Eğer özellikle yerleştirilmek istediğiniz bir Üniversite ve Program varsa bildirmeniz yeterli olacaktır.
  • İngilizce eğitim almak isteyenler İngilizce Diploma ve Transcript
  • Rusça eğitim almak isteyenler Rusça çevirisi yapılmış Diploma ve Transcript
  • Pasaportun kendisi veya ön renkli sayfasının fotokopisi
  • Danışmanlık hizmet bedeli
RUSYA’ DA ÜNİVERSİTE OKUMANIN AVANTAJLARI
  • Rusya’ da 50 farklı alanda Üniversite Programları
  • Yılda 1400 USD’ den başlayan Öğrenim ücretleri
  • Yıllık ortalama USD 2500 ‘ ya gelen Üniversite Programları
  • Yılda 400 USD dan başlayan konaklama/yurt fiyatları
RUSYA ÜNVİERSİTELERİNE BAŞVURU TARİHLERİ
Son başvuru tarihi: 1 Ağustos
Ders başlangıç tarihleri1 Eylül
Tüm yıl üniversite bölümleri hazırlık ve İngilizce sınıfları mevcuttur.
RUSYA ÜNİVERSİTELERİNE BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
Kabul prosedürü 2014 hakkında daha fazla bilgi için danışmanlarımızla0212 259 60 75 ‘ ten iletişime geçebilirsiniz. Ön görüşme sonrasında detaylı bilgi için istenilen evraklar -Yeminli tercüman tarafından Rusça bölümlerde okuyacaklar Rusça’ ya, İngilizce bölümlerde okuyacaklar İngilizce’ ye çevrilmiş olarak danışmanlarımıza teslim edilmesi gerekmektedir. Ayrıca firmamızda ücret karşılığında çeviri işlemleri yapılmaktadır. Evraksız görüşmelere dönüş yapılmamaktadır.
  1. Diploma
  2. Transkript
  3. CV
  4. 100 USD veya karşılığı TL Ön bilgi ve danışmanlık ücreti (bu ücret kayıt ücretinden düşülmek üzere tahsil edilmektedir.)
7 İşgünü içerisinde Üniversitenizden cevap alınır.  Orijinal Üniversite kabul belgeleriniz için okula banka aracılığı ile ödemeniz yapılır. 1 ay içerisinde Üniversitenizden kabulleriniz getirtilir. Vize işlemleriniz hemen başlatılır. Vize işlemleriniz sonuçlanır sonuçlanmaz hemen uçak biletiniz alınır. İlk yıl okul ücretiniz, konaklama ve havaalanı karşılama ücretlerinizin ödemesi banka aracılığı ile yapılır. Ve eğitiminize başlayabilirsiniz.
Not: Pasaportunuzun en az 2 sene geçerlilik süresi olmalıdır. Vize işlemleri için hazırlanacak evrak listesi danışmanınız tarafından size verilecektir.
Üniversite kayıt, vize, uçak bileti, konaklama rezervasyonu gibi tüm işlemleriniz EDUFİX Yurtdışı Eğitim danışmanlarınız tarafından hazırlanacaktır.  İlgili danışmanımız aynı gün sizlere dönüş yapacaktır. 0212 259 60 75 no’ lu Istanbul merkez ofisimizden arayarak, randevu alabilir, ofisimize gelebilirsiniz.
10 Ocak 2017- NOT: 2016 Şubat ayından itibaren Rusya’ da Yüksek Lisans başvurularını takip ve yürütme hizmetlerini durdurduğumuzu belirtmek istiyoruz. Rusya’ da üniversite ve Rusya’ da Yüksek lisans ile ilgili başvuruları bundan böyle süresiz bir tarihe kadar yapmayacağız. Sitemizdeki bilgileri adaylara bilgi verme amaçlı olarak tutmaktayız.
Rusya’ da Havacılık ve Uzay Üniversiteleri için tıklayınız.
RUSYA’ DA YÜKSEK LİSANS KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR ?
  1. Başvuru formu doldurulur ve ilgili Üniversiteye gönderilir.
  2. Kayıt için 5 işgünü beklenilecek.
  3. Davet mektubu ve kayıt formları için, Üniversitenize  250 USD ödeme yapılır.
  4. 45 işgünü Okuldan davet mektubu için beklenir.
  5. Davet Mektubu gelir.
  6. 700 USD Havale yapılır. Bu havale miktarı konaklama kayıt ve diğer kayıt giderleri için alınır.
  7. Havaalanı karşılama almak isteyenler mesafesine göre 100-200 usd extra ücret ödeyecektir.
  8. Vize işlemleri sonuçlanır. Uçak bileti alınır. E-ticket gönderilir.
  9. İlk eğitim yılı ücretiniz tamamı ile okulunuza ödenir. Eğitim, konaklama, Sağlık sigortası, Vize uzatım işlemleri dahil edilir.
Kayıt için gerekli evraklar
  1. En az 2 sene geçerliliği olan pasaport
  2. Üniversitenizden davet mektubu
  3. Transkript
  4. Medikal Sertifikası- Sağlık raporu
  5. AIDS raporu
  6. Nüfus Kayıt örneği – Doğum Sertifikası
3, 4, 5 ve 6 no’ lu evrakların noter onaylı çevirilerinin yapılarak Elçiliğe teslim edilmesi gerekmektedir.
2014 Yılı Rusya Üniversitelerine Kabul İşlemleri İçin.
En fazla yerleştirme yaptığımız Rusya Üniversiteleri şunlardır.
1. Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi (MSU) http://www.msu.ru/en/
2. Moskova Havacılık Enstitüsü (MAI) www.mai.ru
3. Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi (RUDN) www.rudn.ru
Rusya’nın En iyi 4. Üniversitesidir!
4. Moskova Enerji Üniversitesi (MPEI) YENİ www.mpei.ru
5. Saint Petersburg Devlet Üniversitesi (SPBU) www.spbu.ru
Rusya’nın En iyi 2. , Dünyanın En iyi 400-500 üniversitesi sıralamasındadır!
6. Saint Petersburg Politeknik Üniversitesi (SPBSTU) www.spbstu.ru

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel