Ana içeriğe atla

İspanya'da Yüksek Lisans

İspanya'da Yüksek Lisans

İspanya’ da Master bir senedir. İspanya’ da en çok yerleştirme yaptığımız İşletme alanında bir numaralı Master Programları sunan Fundesem Business School hakkında aşağıda detayları bulabilir siniz.
FUNDESEM BUSINESS SCHOOL
Kırk yıldan fazladır yöneticiler ve profesyoneller yetiştirmek üzere hizmet vermekte olan Fundesem Business School tarafından onlarca kalitede ve çeşitte Programları mevcuttur. Aynı zamanda bir vakıf olan Fundesem Business School gerçek bir işletme okuludur.
İnsanların inandığı bir İşletme Okulu!
Fundesem kalite, sıcaklık ve uyum değerlerine dayalı eğitim programları ile pratikte  “know-how” uygulayarak öğrencilerini yapılandırmaktadır. Aynı zamanda yapılandırabilirsiniz. Fundesem aynı zamanda öğrencilerimizi ve şirketlerin güven ve inanç ile mevcut ve gelecekteki iş sorunlarla karşı karşıya olanak veren, bilgiyle öğrenciler sadece sağlar.Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında İspanya dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.EDUFİX,İspanya dil okullarıyla sizlere dünyanın her köşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
The International Master in Business Administration Programı çift diploma programıdır. Uygulamalı öğretim metoduna dayalı eğitim sistemini, dünya çapında tanınırlığı onaylanmış resmi bir üniversite diploması ile tamamlayan çift dereceli bir diploma programıdır. Bu nedenle Fundesem Business School diploması MiguelHernández University tarafından resmi bir derece ile tasdiklendirilmektedir.
Fundesem bir Master Eğitim için 10 Neden:
1 – Öğrenci Yaşam Kalitesi: Her şeyden önce, Fundesem Business School’ da ortam üç temel değerlere dayanmaktadır. Sıcaklık, Kalite ve Adaptasyon.
2 – Yüksek Lisans Programına yapılan toplam Yatırımlarınız: Eğitim ve yaşam maliyetlerinizin en uygun maliyetli olarak öğrenciye külfet olmaktan çok kolaylık sağlamasıdır.
3 -En iyi kalite / fiyat oranı: Fundesem Vakfı sayesinde Program maliyetlerinin% 50’sini tanınmış 260 tanınmış şirketlerin katkısı sayesinde sunmaktadır.
4 -Öğrenci değişimi Programları ve çift derece Diploması: Günümüzde, uluslararası bir eğitim almış olmak, başarı eş anlamlıdır. Bu nedenle, uluslararası öğrencilerin en çok rağbet ettiği Yüksek Lisans Programları,  profesyonel alanda öğrenciye birçok olumlu sonuçlar sunan, çok kültürlü bir eğitim deneyimi sağlar.
5 -Yurtdışında iken evindeymiş gibi hissetme: Fundesem uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla, varıştan itibaren konut bulma ve yardım, havaalanı karşılanması ile başlayan, hukuki ve idari tüm konularda size yardımcı olacaktır.
6 -Vize ve yasal belgeler: Fundesem yardım ve Business School eğitimi için gerekli tüm hukuki konularda size yol gösterecektir.
7 -İş sektörü ile yakın ilişki: Fundesem Vakfını oluşturan 260 den fazla şirket sayesinde, Fundesem Business School’ da profesyonel iş sektörü ağlarına güncel ve geniş erişim sağlayan bir ilişki vardır. Eğitim anında staj sağlamaktadır. Eğitim anında veya mezunlarına iş yerleştirmeleri yapmaktadır.
8 -Programların İngilizce olarak verilmesi:  Uluslararası projeksiyon konsolidasyonu ve iş arenasının küresel yaklaşımı ile Fundesem % 100 İngilizce eğitim vermektedir. Uluslararası İşletme Yüksek Lisans (IMBA) ve Uluslararası İş Programı (IBP) ile 20’den fazla farklı milleti bir araya getirerek, öğrenciler içinde büyük bir başarı ve yüksek memnuniyet sağlanan bir ortam yaratılır.
9-Yüksek vasıflı ve tecrübeli profesörlük: Fundesem Business School’un başarılı Profesörleri sayesinde öğrenciler arasındaki yakın ilişkiler katılımcı ve dolaysız uygulanabilirliğin gelişmesi için ideal bir ortam oluşturur.
10 -Fundesem Mezunları: 35.000′ den fazla üyesi ile Fundesem Mezunlar birçok sosyal veya mesleki faaliyetlerine doğrudan ve hızlı bir giriş sağlar. Fundesem Business School Öğrenci Derneği vardır. Ayrıca, size Fundesem öğrencisi ağı ile yakın temas halinde kalmak geleceğiniz için karlı bir profesyonel rehberdir. Bu sayede uluslararası arenalarda bulunan iş ortamlarına ulaşmanız çok kolaydır.
Fundesem Business School haricinde sırası ile MBA yerleştirmeleri yaptığımız diğer Üniversiteler:
  • MIBM – EUSS, Barcelona
  • MBA- Schiller International University, Madrid
  • MBA – EAE Escuela de Administración de Empresas presas, Barcelona
  • MBA- European University,  Barcelona
  • ULUSLARARASI TİCARET- Schiller International University, Madrid  (15 Aylık Program)
  • MBA- EADA, Barcelona
  • MBA -IEDE Business School, Madrid
  • Master in Finance &Banking – CIFF FundaciónCentrointernacional de FormaciónFinanciera
  • Master in Finance  – Universidad de Alcalá
İspanya’da MBA eğitim programları hakkında daha çok bilgi alabilmek için EDUFİX danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel