Ana içeriğe atla

Rusya'da Dil Okulları

Rusya, yüz ölçümü bakımından dünyanın en geniş ülkesidir. Batıda Finlandiya'dan Doğu'da Alaska'ya kadar sınırı vardır. Dünyanın en kalabalık 10 ülkesinden bir tanesi olmasının dışında dünya yüzeyinin 1/8'i Rusya'ya aittir.
Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları alanında Rusya dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir
Köklü geçmişi ve doğal güzellikleri ile son yılların en cazip ülkelerinden Rusya'nın Türkiye ile yoğun bir ticaret hacmi ve kadim tarihi birlikteliği vardır. Bu sebeple Rusça dili, hem diplomatik ve edebi alanda, hem de ticari alanda en fazla öğrenilmek istenilen dünya dillerindendir.
Rusya'da dil eğitimi almak son yıllarda en çok konuşulan eğitim seçeneklerinden biri haline gelmiştir. Özellikle Türkiye, Rusya ve diğer bölge ülkeleri arasında her geçen gün artan ticari ve turistik ilişkiler, Rusça öğrenmeyi oldukça önemli bir noktaya getirmiştir. Rusya'da dil eğitimi genellikle devlet üniversiteleri bünyesinde verilmektedir. Buna ek olarak özel dil okullarının da sayısı her geçen gün artmaktadır.
Rusya'ya ek olarak Ukrayna'da da çok sayıda dil okulu ve üniversite Rusça eğitim programları düzenlemektedir. Rusya'da dil eğitimi almanın maliyeti oldukça ekonomiktir. Buna günlük yaşam giderlerinin de çok düşük maliyetlerle karşılanabilir olması eklenine, Rusya'da dil eğitimi almak daha da cazip hale gelmektedir. Rusya'da eğitim almak isteyenler genellikle Moskova ve St. Petersburg da ki dil okulları ve üniversiteleri tercih etmektedir.
Rusya'da var olan dil okulları, kaliteli eğitim standartlarına sahiptir ve diğer Rusça konuşulan ülkelere nazaran dünyada Rusça dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin en fazla başvurukları okullardır.
  • EDUFİX, dünyanın dört bir tarafından gelen öğrenciler için her gün farklı şeyler öğrendikleri, farklı kültürleri keşfettikleri bir ev gibi. Öğretmenlerle ilgili en güzel şey farklı seviyelerdeki

    Mesut Demirci - New York

  • Şimdi İngilizce konuşurken çekingen hissetmiyorum. Dahası, insanların önünde konuşma yapabiliyor ve şaka da yapabiliyorum. İngilizce yeteneklerim bana işimde yardımcı oluyor.

    Ümit Demirci - New York

  • Ders aralarında arkadaşlarınızla sohbet ediyorsunuz ve şakalar yapıyorsunuz, ve bütün arkadaşlarınızın farklı ülkelerden, kültürlerden ve

    Yiğit Demirci - New York

  1. 1
  2. 2
  3. 3
 

Rusya Dil Okulları

Liden & DenzSt. Petersburg, MoskovaGenel-Yoğun Rusça ve İş Rusçası için en iyi seçeneklerden biri
PRIVETKaliningrad2003'ten beri öğrencilere verdiği değerle kendini kanıtlamış butik okul
Derzhavin InstituteSt. PetersburgFarklı program seçenekleri ve konaklamaları ile yıllardır EDUFİX öğrencileri tarafından tercih edilmekte
EducaSt. PetersburgModern ve teknolojik donanımlı sınıflarda Rusça'yı öğrenebileceğiniz okullardan
 

Rusya'da Yaşam

Rusya'da yaşam öğrenciler için ekonomik sayılabilir ölçüdedir. Ortalama olarak aylık bir öğrencinin yemek, ulaşım ve sosyal yaşam giderleri ortalama olarak 200 – 400 USD civarındadır.
Aylık konaklama giderleri için ev kiraları ortalama 400 USD civarında seyretmektedir.
Ulaşım ağı Rusya'da oldukça gelişmiştir. Dünyanın en eski metrosu Moskova'da yer almaktadır. Şehrin her bölgesine metro ile ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Rusça Dil Okulları genellikle Moskova ya da St. Petersburg şehirlerinde yer almaktadır. Bu iki şehir Rusyan'nın en büyük ve popüler şehirleri olduğu için yaşam standartları ve masrafları diğer şehirlere nazaran biraz daha yüksektir, ancak Rusya'da yaşam genel olarak ev kiraları hariç Türkiye'den giden bir öğrenciye ucuz gelmektedir.
Başkent Moskova'da Kızıl meydan, Lenin mozolesi, Tarih müzesi ve Bolşoy tiyatrosu gibi ünlü mekanlar yer alırken, Rusya'nın ikinci ve Avrupa'nın dördüncü büyük şehri olan St. Petersburg'da dünyaca ünlü Hermitage müzesi ve dünyaca ünlü Rus yazarlar Puşkin ve Dostoyevski'nin müze evleri bulunmaktadır.
Yine Dostoyevski'nin romanlarından Suç ve Ceza, Budala, Ezilenler ve Beyaz geceler St. Petersburg şehrinde geçmektedir.
 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel