Ana içeriğe atla

Polonya'da Yüksek Lisans

Polonya'da Yüksek Lisans

Polonya yüksek lisans programları Avrupa’ nın en iyi okullarında eğitim göre imkanları sunmaktadır. Varşova üniversitesi, Jagiellonian üniversitesi ve Krakow Teknik üniversitesi gibi birebir çalışmış olduğumuz üniversiteler tarihi dokusu ve deneyimli eğitim programları ve kadrosu ile birçok öğrencinin hayallerini süslemektedir. Polonya Varşova şehir merkezinde EDUFİX temsilcilik ofisimiz vardır. Ayrıca ofisimizde Türk danışmanlarımız mevcuttur. Havaalanı karşılama, okul transferleri, oturumlarınızın uzatılması Polonya ofisimiz tarafından yürütülmektedir. Kendi evine taşınmak isteyen öğrencilerimize ayrıca yardımcı olmaktayız. 2004 yılından buyana Polonya’ da devlet üniversitelerinin birebir temsilciliğini yürütmekteyiz. Öğrencilerden danışmanlık hizmet bedeli alınmamaktadır.
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Polonya dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
Polonya üniversitelerinde yüksek lisans dili genellikle İngilizce’ dir. Birçok ülkeye kıyasla ekonomik okul ücretleri ve düşük yaşam giderlerine sahiptir. Avrupa Birliği ülkelerinden biri olan Polonya’ da eğitim almanın bir diğer avantajı ise öğrenci okula giderken çalışma izni verilmesidir. Yüksek lisans programından mezun olduktan sonra öğrenciler 2 yıl Polonya’ da yaşama ve çalışma hakkında sahip olmaktadırlar. EDUFİX polonya dil okullarıyla sizlere dünyanın herköşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
Polonya Üniversiteleri YÖK tarafından tanınmaktadır. Eğitim dili olarak İngilizce tercih eden öğrenciler için bir yıl süren hazırlık eğitimi verilmektedir. İngilizce hazırlık yılınızı Polonya’ da alacağınız gibi, Malta, İngiltere, İrlanda gibi Avrupa ülkelerinde de tamamlayabilirsiniz. Polonya’ da yüksek lisans eğitiminizin sonunda 2 sene süreli çalışma hakkınız devam edecektir.
Polonya’ da Yüksek lisans eğitimi ön kaydınız için gerekli ön evraklar 
  • Pasaport
  • Diploma mezuniyet notunuz minimum GPA 2.45 olmalıdır.
  • Transcript
Polonya’ da yaşam maliyetleri Bir öğrencinin aylık gideri ortalama 400 € – 450 € civarındadır.  Polonya’da  3 kişilik bir evin aylık kirası 500euro’dur. Kiralamalarda EDUFİX Polonya temsilcilik ofisimiz sizlere yardımcı olmaktadır.
Polonya’da  üniversitenizden şartlı kabul mektubu getirtebilmemiz için hazırlamanız gereken  evraklar şu şekildedir:
  1. Pasaport
  2. Fotograf
  3. Üniversite Diploması > Valilik yada kaymakamlık Apostille mührü onaylı versiyonu – Diploma mezuniyet notunuz en düşük 2.45 olabilir.
  4. Üniversite transkripti > Islak imzalı ve mühürlü
  5. Var ise İngilizce bölümler için IELTS/TOEFL 6.0 Skor
  6. IELTS dil yeterliliğiniz yoksa Polonya’ da 9 ay veya 6 ay süreli Üniversite hazırlık yılı eğitimi almanız gerekmektedir. -Detaylar aşağıdadır.
  7. Üniversiteden alınmış iki referans mektubu
  8. Özgeçmiş
  9. İyiniyet mektubu
  10. Rezervasyon formu -Tarafımızdan teslim edilecektir. İsim/İmza/Tarih atılmış halde
  11. İngilizce dil okulu ücreti ödemesi 2 taksit halinde yapılır./Banka hesap no verilecektir.
B2 düzeyinde İngilizce dil bilgisi oldugunu belgeleyen bir sınav skoru veya sertifikanız var ise her yılın Mart ayında açılan 6 ay ingilizce hazırlık yılı programına kayıt yaptırabilirsiniz. İngilizce hazırlık yılı eğitimi Varşova’ da verilmektedir. 6 ay Polonya’ da İngilizce hazırlık yılı ücreti 3900euro’ dur.
İngilizcesi yetersiz olan adaylar Polonya’ da İngilizce dil okulunu 9 ay yani tam 1 akademik yıl şeklinde almaları gerekmektedir. Program Üniversitelerin açılış tarihi olan Ağustos 15- Eylül 5 tarihlerinde açılır. 9 ay hazırlık yılı ücreti 4200€ ‘dur.
Polonya’ da konaklama  ücreti aylık 150€’ dur. Yurda girişinizde nakit olarak yurt merkezine bizzat ödenir. 3 aylık rezervasyonunu ilk girişinizde yapmanızı önermekteyiz.3 ayın sonunda 3 öğrenci birleşerek ev kiralarlar. 3 kişilik bir evin aylık kirası 500euro’dur. Kiralamalarda EDUFİX Polonya temsilcilik ofisimiz sizlere yardımcı olmaktadır.
Ücretler 2017 eğitim ücretlerini kapsamaktadır.
Polonya’ da kredi saydırma, eğitim, yaşam, çalışma, vatandaşlık ve oturum alma hakkında bilgilendirme için 0212 259 60 75 / 76  –  0544 259 60 71 no’ lu telefonlarımızdan danışmanlarımıza ulaşabilir  veya Bilgi İstek formunu doldurarak ilgili danışmanlarımızın sizlere ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.
EDUFİX Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, 2004 yılından bugüne dünyanın pek çok ülkesinin önde gelen okullarının Türkiye resmi temsilcisidir. EDUFİX, ön danışmanlık için ücretsiz görüşme, tüm vize ve danışmanlık işlemlerinizi hızlı ve eksiksiz olarak yapar, yukarıdaki  hizmetleri size başarı ile sunar ve vizenizi sonuçlandırır. EDUFİX danışmanlık hizmetlerimiz yurtdışında eğitim aldığınız sürece yurtdışındaki EDUFİX temsilcilerimiz sayesinde devam eder. Türkiye temsilci​si olduğumuz dil okullarının ve Üniversitelerin güncel Promosyon ve burslarını EDUFİX Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ofisimiz Beşiktaş sahilde-Bahçeşehir Üniversitesi Kampüsü 1. binası olan Barbaros Kütüphanesi Karşısındadır.
YILDIZ MAH. ÇIRAĞAN ÇAD. KARTAL APT. NO: KAT:3 BEŞİKTAŞ – ISTANBUL

Bilgilerinize…
****
Polonya’ da yüksek lisans yerleştirmeleri yaptığımız üniversiteler şunlardır.
Bölümlerle ilgili üniversiteleri öğrenmek için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
Academy of Business in Dąbrowa Górnicza
Adam Mickiewicz University in Poznań
AGH University of Science and Technology
Bialystok University of Technology
Cardinal Stefan Wyszyński University in Warsaw
Collegium Civitas
Cracow University of Economics
Cracow University of Technology
Częstochowa University of Technology
Gdansk University
Gdansk University of Technology
Jagiellonian University  in Kraków
Kielce University of Technology
Kozminski University
Lazarski University
Lodz University of Technology
Maria Curie-Sklodowska University
Medical University of Gdańsk
Medical University of Lodz
Medical University of Warsaw
Nicolaus Copernicus University
Opole University of Technology
Polish-Japanese Institute of Information Technology
Poznan University of Economics
Poznan University of Medical Sciences
Poznan University of Technology
Pultusk Academy of Humanities
Rzeszow University of Technology
School of Economics, Law and Medical Sciences (WSEPiNM) in Kielce
Silesian University of Technology
The John Paul II Catholic University of Lublin
The Maria Grzegorzewska Academy of Special Education
University of Bialystok
University of Ecology and Management
University of Economics in Katowice
University of Lodz
University of Lower Silesia
University of Social Sciences (SAN)
University of Social Sciences and Humanities (SWPS)
University of Technology and Life Sciences in Bydgoszcz
University of Warsaw
Vistula University (formerly University of Economics and Computer Science in Warsaw)
Warsaw School of Economics (SGH)
Warsaw University of Life Sciences – SGGW
Warsaw University of Technology
Wroclaw Medical University
Wroclaw University of Economics
Wroclaw University of Technology

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel