Ana içeriğe atla

Amerika'da Dil Eğitimi

Amerika, eğitim, bilim, sanat ve teknoloji de Dünya’nın en gelişmiş ülkesidir. Dil Eğitimi almanın yanı sıra, Dünya’nın pek çok ülkesinden farklı kültürleri bir arada görerek vizyonunuzu en üst seviyede geliştirebileceğiniz bir ülkedir. Amerika’da İngilizcenin en geçerli aksanlarından Amerikan İngilizcesi ile İngilizce öğrenme imkânınız vardır. Ayrıca Amerika’da her bütçe ve ihtiyaca cevap verebilecek çeşitlilikte eğitim olanakları mevcuttur
Hangi şehri tercih etmeli?
Amerika’da dil okulları Amerika’nın bütün bölge ve eyaletlerine dağılmış, kıyı kesimlerde yoğunlaşmıştır. Şehir ve bölge seçimi eğitiminizi etkileyecek en önemli unsurlardan biridir.
Dinamik ve büyük bir metropolde eğitim almak isterseniz New York’u seçebilirsiniz. Ancak yüksek yasam giderlerini ve şehirdeki Amerikalı nüfusun azlığını göz önünde bulundurmalısınız. Chicago ve Washington doğu yakasının daha ekonomik metropolleri arasındadır.
Boston gibi dünyaca ünlü bir üniversite şehrinde, Amerika’nın koklu eğitim geleneğini tecrübe edebilirsiniz
Daha az Türk öğrencinin olduğu Santa Monica, Santa Barbara, Irvine gibi küçük kasaba ve şehirlerde de verimli bir eğitim sureci geçirebilirsiniz. Ancak gideceğiniz şehirlerdeki sosyal hayatı ve toplu taşıma imkanlarını incelemelisiniz.
Program Seçenekleri Nelerdir?
Hangi amaçla İngilizce öğrenmek isterseniz isteyin İngiltere’de kendinize uygun bir program bulabilirsiniz. Sosyal ve akademik amaçlarla veya çalışma hayatı için İngilizce öğrenilebilir.
Dil okulları bünyesinde sunulan program seçeneklerinden bazıları :
Genel ve Akademik İngilizce
İs İngilizcesi
IELTS / TOEFL hazırlık kursları
Yönetici ve Is Adamlarına Yönelik programlar
6-9 Aylık Ekonomik Paket Programlar
Özel Dersler
Öğrenciler haftada 15 ya da 20 derslik standart ya da 25 / 30 derslik yoğun programalar katılabilir. Dersler 10-15 kişilik uluslararası sınıflarda islenir.
Birçok okul her pazartesi öğrenci kabul etmektedir. Öğrenciler istedikleri sureyle eğitim alabilir, istedikleri zaman eğitimlerine başlayabilir. Genel İngilizce programlarına başlangıç seviyeden itibaren öğrenci kabul edilmektedir. Öğrenciler ilk gün seviye sınavına girerek seviyelerine uygun bir sınıfta eğitime başlarlar
Ayrıca 6 ya da 9 ay gibi uzun surelerle eğitim almak isteyen öğrencilere yönelik ekonomik paket, akademik sömestr/ yıl programları da vardır. Bu programların başlangıç tarihleri daha seyrek olabilir, eğitim ücretleri standart programlara kıyasla %20 – 30 oranında daha düşüktür.
Nerede Konaklayabilirim?
Konaklamanız yurtdışı eğitim deneyiminizin en önemli bir parçasıdır.
Konaklamalar da genellikle gideceğiniz okul tarafından tercihleriniz doğrultusunda ayarlanır. Konaklama seçenekleri arasında aile yanı, yurt ya da öğrenci evleri vardır. Kendinize ve bütçenize en uygun konaklama tipine EDUFİX danışmanları ile birlikte karar verebilirsiniz.
Nasıl iyi bir okul seçeceğim?
EDUFİX Eğitim danışmanları her yıl yapılan düzenli ziyaretler ve giden öğrencilerimizin memnuniyetleri çerçevesinde okulların güncel durumlarını yakından takip etmekte ve sizlere en güncel ve gerçekçi bilgileri verebilmektedir.
Amerika’da dil eğitimi yaygın olarak özel dil okulları tarafından verilmektedir. Bununla birlikte daha dar bir yelpazede üniversiteler ya da devlet kolejleri tarafından sunulan dil eğitim programları da vardır.
Amerika’da dil okullarının ACCET, AAIEP, ALTO gibi kurumlara üyeliği kaliteleri konusunda bir göstergedir. Bu ve benzeri kurumlara üye olan okullar öğretmen, müfredat, fiziksel ortam, öğrenci hizmetleri gibi konularda bir seri kalite standardına sahip olup olmadıkları konusunda denetlenirler. Bu onay ve üyelikler belli bir standardı garanti etmesine rağmen, bu okullar arasında bile çok ciddi kalite ve maliyet farkları bulunmaktadır.Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Amerika dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
EDUFİX’ın hizmetleri nelerdir?
EDUFİX öğrencileri Amerika’da ki eğitimleri süresince de EDUFİX ofislerinden her konuda yardim ve destek almaya devam ederler
Birçok seçeneğin arasında kendinize bütçenize en uygun okula karar verebilmek için EDUFİX ofislerinden ücretsiz bilgi ve danışmanlık alabilirsiniz. Tamamı yurtdışında eğitim almış uzman danışmanlarımızın yardımı ile kendiniz için en doğru tercihi yapabilirsiniz
Eğitim almaya karar verdiğiniz okulla ilgili bütün kayıt, yerleştirme, konaklama, seyahat ve vize islemelerinizde EDUFİX ofislerinde ücretsiz olarak yürütülmektedir
Ayrıca Amerika’ya gidecek bütün EDUFİX öğrencileri seyahatleri öncesinde bilgilendirme ve hazırlık seminerlerimize katılır Amerika’da eğitim, yasam, sosyal hayat ile ilgili bir çok bilgiyi önceden alarak yolculuklarına hazırlanır.
Sizler de binlerce öğrenci gibi yurtdışına EDUFİX güvencesi ile çıkın, EDUFİX’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanın.EDUFİX,Amerika dil okullarıyla sizlere dünyanın her köşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
Detaylı bilgi için bilgi istek formu doldurabilir veya size en yakın EDUFİX ofisine gelebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel