Ana içeriğe atla

Malta’da Üniversite Eğitimi

Malta'da Üniversite

Malta’da Üniversite Eğitimi
Malta eski bir İngiliz sömürgesi olduğundan eğitim sistemi İngiliz eğitim sistemiyle örtüşmektedir. Bu nedenle lisans eğitimi 3 yıl, yüksek lisans ve doktora 1 yıl sürmektedir. Ayrıca tam zamanlı eğitimin yanı sıra exchange ve transfer programlarıyla da ülkede eğitim almak mümkündür. Üniversite ücretleri yıllık 6270 – 10.730 euro civarındadır. Tıp, diş hekimliği gibi yoğun laboratuar çalışması gerektiren bölümler ise 22.000 euro civarındadır.
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Malta dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
Türkiye’de üniversite sınavını kazanan herkes bir Malta üniversitesinde istediği bölüme kayıt yaptırabilir. Yani Türkiye’de ÖSS barajını geçen her öğrencinin Malta’daki bir üniversitede okuma şansı vardır. Üniversitelere kabul için TOEFL yada IELTS İngilizce yeterlilik sınavlarından birinden yeterli puanı alması gerekmektedir. Bu seviyeye ulaşmak için öğrencilere 6- 12 ay süreli İngilizce kursu önerilmektedir. Bu kursu üniversitenin ilk yılında hazırlık departmanında alıp üniversite eğitimine başlamak da mümkündür.  Üniversiteye yıl boyunca başvuru yapmak mümkündür ancak mümkün olduğunca erken başvurmakta fayda vardır. Ekim dönemi için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin en geç 15 mayısta başvurularını üniversiteye göndermeleri gerekmektedir. Malta’da üniversitelerin İngilizce hazırlık yıl eğitimleri yoktur. Öğrenci ya IELTS 6,0 skoru ile başvuru yapabilir veya yine bizim aracılığımızla Malta’ da Üniversite öncesi 1 Akademik yıl/9 ay olmak şeklinde İngilizce Hazırlık yılı almak üzere Malta’ da EC English veya ESE Dil okulunda eğitimine başlayabilir. Malta’da üniversite eğitimi için 4 yıllık bir liseden mezun olmuş olmak gerekmektedir. 3 yıllık bir liseden mezun olan öğrenciler üniversite tarafından 1 yıllık bir hazırlık programına dahil edilmektedirler. Ayrıca ÖSS sınavında barajı geçmek ve İngilizce dil yeterliliğini TOEFL ya da IELTS sınavıyla kanıtlamak gerekmektedir. Okul IELTS den hazırlık için 5.5, lisans için 6.0, yüksek lisans için ise 6.5 skor istemektedir. İngilizce seviyesi yeterli olmayan öğrencilere en az 6 ay süreli bir dil kursu önerilmektedir. Bu kurs Malta’daki dil okullarının yanısıra üniversite bünyesinde de alınabilmektedir.EDUFİX,Malta dil okullarıyla sizlere dünyanın her köşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
MALTA’ DA YÜKSEK LİSANS
We have officially opened London School of Commerce, Malta. The Prime Minister of Malta, Joseph Muscat inaugurated the campus on the opening day (Monday 16th June). LSC Malta offers full-time and part-time MBA programmes. The campus is located in the vicinity of the historic city of Valletta, which is a UNESCO World Heritage Site. It is within easy reach of the Island’s main transport hub as well as a multitude of historic landmarks, shopping centres, leisure zones, and entertainment locations.
Partner Üniversiteler
Anglia Ruskin University (ARU) was awarded university status in 1992. Today, with a student population of 31,000, the University is one of the largest in the East of England. As well as the University Centre Peterborough campus near London, ARU has campuses in Cambridge and Chelmsford, attracting students not only from England but in increasing numbers from Europe and internationally. Furthermore, the University has an extensive network of contracts with institutions throughout the world, delivering courses in countries such as Malaysia and Trinidad, and now Malta.

Academic Courses

  • MBA Part-Time

    Fee € 5,950
    Duration: 18 Months (Part-time)
  • MBA (Masters of Business Administration)

    Fee € 6,950
    Duration: 12 Months (Full-time)
  • Academic English (Pre-Sessional for main programmes)

    Fee € 1,950 / € 2,950 / € 3,950
    Duration: 4 / 8 / 12 Months
  • General English

    Fee € 1,950 / € 2,950 / € 4,250
    Duration: 3 / 6 / 9 Months

LSC Malta Campus Opening

The Prime Minister of Malta, Joseph Muscat, opened the LSC Malta campus in Valletta in June 2014. The Minister for Education and Employment, Evarist Bartolo also attended the inauguration of the Maltese campus. The British High Commissioner in Malta, Rob Luke, was among a number of other highly esteemed guests.

London School of Commerce Malta

The campus is located in the vicinity of the historic city of Valletta, which is a UNESCO World Heritage Site, and within easy reach of the Island’s main transport hub as well as a multitude of historic landmarks, shopping centres, leisure zones, and entertainment locations.
At LSC Malta you will be immersed in a truly diverse environment made up of a student population which is a melting pot of nationalities and cultures, making your education a truly formative experience going beyond the core academic achievement.
LSC Malta is licensed as a Higher Education Institute (License Number 2014-FHI-025).

Key Benefits

  1. Obtain a globally recognised degree
  2. Opportunity to transfer credits to Anglia Ruskin University (UK) in order to obtain a British MBA degree
  3. Extremely competitive course fees, payable in flexible instalments
  4. Study and live in a unique environment of an English speaking Mediterranean country
  5. Renowned international faculty
  6. Benefit from a modern, fully equipped campus in a central location
  7. Access over 70,000 online study materials
MALTA ÜNİVERSİTESİ
Malta Üniversitesi
University of Malta
Malta’ da Üniversite okumak dünyanın her yerinden gelen öğrenciler için harika bir tercihtir. Dünya çapında 80 ülkenin katılımıyla yılda 9500 öğrencinin eğitim alabildiği bir üniversitedir. Ve bu rakamın sadece %10’nu uluslararası öğrencilerin oluşmaktadır. Çoğu tam zamanlı programlar için kayıt alsak ta exchange ve transfer olan öğrencilerde diğer bir grubu oluşturmaktadır.
NEDEN MALTA’DA ÜNİVERSİTE OKUNMALIDIR
-Yüksek standartlarda eğitim
-İngilizce eğitim dili
-Uygun eğitim ve yaşam giderleri
-Güvenli ve canlı sosyal yaşam imkanı
-Ilıman iklimi
MELITENSE COLLEGIUM
Başkent Valletta da kurulan Melitense Collegium üniversite statüsüne 1769’da Büyük Üstat Pinto tarafından getirilmiştir. 1968 ‘ de üniversite Msida da daha büyük yeni bir kampüse taşınmıştır. Üniversite devlete ait olup, mükemmel niteliklere sahiptir ve  tüm öğrencilere kapısı açıktır. Üniversitenin en yüksek mertebedeki yönetici kuruluşları Kurul ve Senatodur. Üniversite ilk ve son seviyelerde derece vermeye yetkili olduğu gibi çeşitli alanlardaki araştırmaları da beraberinde sürdürmektedir. MATSEC veya eşdeğerdeki bir sertifikaya sahip olan herkes kayıt için uygun durumdadır. Üniversite, yeni başlamış ve doktora seviyesindeki öğrencilere geniş disiplin çerçevesinde kurslar sunarken, araştırmaları da yürütüp denetler.
MALTA ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELERİ
-Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Fakültesi
-Fen-Edebiyat Fakültesi
-Diş Cerrahisi Fakültesi
-İktisat, İdari Bilimler ve Muhasebecilik Fakültesi
-Eğitim Fakültesi
-Mühendislik Fakültesi
-Hukuk Fakültesi
-Tıp- Cerrahi Fakültesi
-Fen Bilimleri Fakültesi
-İlahiyat Fakültesi
-Bilgi ve Haberleşme Teknolojileri Fakültesi
MERKEZLER
Haberleşme Teknolojileri Merkezi
Çevre ve Eğitim Araştırma Merkezi
Çalışma Bilinci Dersleri
Okur-Yazarlık Merkezi
Avrupa Belgeleme ve Araştırma Merkezi
Avrupa-Akdeniz Eğitim Araştırma Merkezi
Avrupa-Akdeniz Ada Kıyıları Dinamik Bilinci
Avrupa Yaşlılık Bilimi Merkezi
Merkez Gozo
ENSTİTÜLER
Tarım Enstitüsü
Anglo-İtalyan Dersler
Uluslararası 17. ve 18.yy Barok Çalışmaları Enstitüsü
Enerji Teknolojisi Enstitüsü
Münazara Dersleri Enstitüsü
Sağlık Enstitüsü
Dil Bilimi Enstitüsü
Malta Çalışmaları Enstitisü
Duvarcılık Sanatı ve İnşaat Enstitüsü
Fiziksel Eğitim ve Spor Enstitüsü
Kamu Yönetimi & İdare Enstitüsü
Akdeniz Enstitüsü
The Edward De Bono Plan ve Füşünce Gelişim Enstitüsü
Akdeniz Diplomatik Bilimler Akademisi
Uluslararası Bilimler Kuruluşu
Uluslararası Çevre Enstitsü
Adalar ve Küçük Eyaletler Enstitüsü
Avrupa-Akdeniz Kültürlerarası Diyalog, İnsan Hakları ve Gelecek Kuşaklar Programı
Avrupa-Akdeniz Ada Kıyıları Dinamik Bilinci Merkezi
HER FAKÜLTE ÇOK SAYIDA DEPARTMANDAN OLUŞMAKTADIR
DEPARTMAN LİSTESİ OKUL WEB SAYFASINDA GÖRÜNTÜLENMEKTEDİR.
www.um.edu.mt
Türkiye temsilcisi olduğumuz dil okullarının, liselerin ve Üniversitelerin güncel Promosyon ve burslarını  EDUFİX Facebooksayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel