Ana içeriğe atla

Kanada'da Üniversite Eğitimi

Kanada'da Üniversite Eğitimi

Güvenli ve harika kültürel aktivitelere sahip, cazip yasam tarzı sunan Kanada; göçmenleri ve öğrencilere kendi vatandaşından ayırmadan aynı imkanlara sahip olmaları sağlamaktadırlar.
Birleşmiş Milletlerin yapmış oluğu araştırmalar Kanada’ nın dünyadaki en iyi ülke olduğunu göstermektedir. Bu nedenle eğitime dayalı göçmenlik vermekte ve kalifiyeli öğrencileri vatandaşı yapmaktadır. Toronto, Vancouver, Montreal ve Ottowa ve birçok şehiri her sene kişilerin yaşam kalitesine bakılarak yaşanılası şehirler seçilmektedirler. Bu nedenle Kanada’ da eğitim almak çok ekonomiktir.
Her yıl dünyanın her yerinden binlerce öğrenci kitaplarını, eşyalarını ve neredeyse tüm hayatlarını toparlayıp Eğitim için Kanada’ ya geliyor. Gitmeyi seçtiğiniz yer ve eğitim süreniz ne olursa olsun Kanada’ nın harika fırsatlar sunduğunu daha da önemlisi hayatınızı daha iyiye taşıyacak fırsatı bulacağınızı göreceksiniz.Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Kanada dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.EDUFİX,Kanada dil okullarıyla sizlere dünyanın her köşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
Kanada, 33 milyondan fazla nüfusa ve iki resmi dile (İngilizce ve Fransızca) sahip çok geniş bir ülkedir. Bu nedenle tam olarak nerede eğitim almak istediğinizi bilmek çok önemlidir. Büyük metropol şehirler mi, dümdüz çiftlik arazilerimi ilginizi çekiyor? Tercihlerinizi belirlemede EDUFİX bünyesinde Kanada’ da eğitimini almış ve uzun yıllar yaşamış eğitimli Akademik Danışmanlarımız sizlere yardımcı olacaklardır.
Kanada, Güçlü ve güvenilir devlet politikası, düzgün şehir yapısı, yemyeşil bitki örtüsü, sıcakkanlı insanları, suç oranının yok denecek kadar düşük olması, Kaliteli eğitim sistemi, Öğrenciye ve göçmene gelecek vadeden devlet sistemi ile önerebileceğimiz yaşanılası en güzel ülkedir.
Kanada Eğitim sistemi, ana okuldan üniversiteye kadar uzanan kategorilerde hem devlet okullarını hem de özel okulları kapsamaktadır. Kanada’ da Eğitim, eyaletlerin sorumluluğundadır. Bu nedenle her eyalet de eğitim sistemi farklıdır. Buna karşın Kanada’ da eğitim dünya genelinde en yüksek standarttadır.
Uluslararası öğrenci statüsünde olduğunuz için almak istediğiniz eğitim dönemi başlamadan en az 8 ay veya 2 sömestır öncesinde başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. En iyi tercihiniz olmaması durumunda seçeneklerinizi geniş tutmak açısından birden fazla kuruma başvurmanız gerekebilir.
Eğer İngilizceniz (ya da Fransızca) yeterli ise TOEFL sınavına girerek İngilizce derecenizi sunmanız gerekmektedir. Eğer İngilizceniz yeterli değil ise Üniversite öncesi yine Kanada içerisinde bir hazırlık programına yazılabilir siniz. Bu işlemleri EDUFİX  olarak öğrenci adına yürütmekte ve en kısa zamanda kabul mektubunu getirmekteyiz. Kanada Üniversiteleri ve yüksekokullarındaki birçok programa katılmak için lise diploması, lisans diploması veya eşdeğeri gibi bazı dereceler gerektirir. Okula bağlı olarak transkript (aldığınız dersler ve notlar listesi) , sertifikalar, standart sınav puanları ve diğer tüm resmi belgelerinizi İngilizce’ ye çevrilmiş olarak sunmanız gerekmektedir.
2 Yıllık Ön lisans proğramı veren kolejleri ve 4 yıllık üniversiteleri ile hemen hemen tüm alanlarda eğitim imkanı sunabilmektedir.  Eğitim ücretleri yıllık 11.000 CAD – 16.000 CAD arasında değişmektedir.
Kanada’ da Üniversiteye kaydolmak için YGS gibi bir sınava girmek gerekmez! Adayların mezuniyet not ortalamaları istediği Üniversitesine kaydolmasında en önemli faktördür. EDUFİX  olarak Kanada’ da bulunan tüm Üniversitelerle anlaşmalı olup İngilizce yeterliliğiniz olsun ya da olmasın başvurularınızı zahmetsizce yapabilmekteyiz.  Üniversite, Master veya Postgraduate Sertifika Eğitiminiz sonrası göçmenlik başvurunuzda yine EDUFİX  olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Kanada’ da Yüksek Lisans ise çok farklı şekilde öğrencilere alternatifler sunmaktadır. Üniversite Mezuniyet ortalamanız düşük ise sorun yapmanıza gerek yok!
Kaydınızı yapacağımız Postgraduate Sertifikası Proğramları ile not ortalamanızı yükseltmenizi sağlıyoruz. Bu proğram sonrası adaylar dilerse Masterin ikinci senesine devam ediyor,  gerekirse mevcut full-time çalışma hakkını almış biri olarak profosyonel iş hayatına devam ediyor.
EĞİTİM SONRASI VATANDAŞLIK HAKKI
Kanada’ya  ‘’dünya üzerindeki yaşanılası birinci ülke’’ denmesi boş yere değil!
Kanadalılar yabancılara karşı misafirperverdirler ve farklılıklara her zaman saygı gösterirler.  Eğitim kurumları yurtdışından gelen öğrencileri teşvik eder ve birçoğu uluslararası öğrenci sayısını artırmayı amaçlarlar.
Kanada’ da eğitimini tamamlamış, mesleki kalifiyeye sahip olmuş, eğitimi sayesinde mükemmel bir İngilizceye sahip, Kanada kültür ve yasasını benimsemiş bir mezun olarak mezun olarak,  eğitiminiz sonrası oturum başvurusu hakkı vererek ikinci bir vatandaşlığa sahip olabilir siniz!
İngilizce kursu süresince öğrenciler çalışma hakkına sahip değildirler. Fakat Üniversite ya da Master eğitimlerine başladıklarında part-time yani haftada 20 saat çalışma hakkına sahip olabilmektedirler. Bu çalışma hakkı öğrencilerin kendilerine zenginlik sağlamaları için değil, mesleki alanda becerilerini geliştirebilmeleri için tanınmıştır. Öğrenciler mezuniyetleri sonrası eğitim aldıkları sene kadar full-time çalışma hakkına başvurabilir ya da ülkelerine dönebilirler. Eğer aday full-time çalışma hakkını kullanmayı tercih ederse bundan sonraki sistem, adaya vatandaşlık başvurusu yapabilme hakkını vermektedir. EDUFİX  olarak uzun yıllardır Kanada’ da birçok Üniversite ve Master Programlarına yerleştirmeler yapmaktayız. Öğrencilerimizden birçoğu bu aşamalardan geçerek Vatandaşlık başvuru sürecinde bulunmaktadır.
Kaplan International ile Kanada Üniversitelerine yerleştirme işlemleri hakkında
Kanada’ da yerleştirme yaptığımız üniversitelerin listesi
Kanada’da Çalışmış Olduğumuz Üniversiteler Alfabetik Olarak Aşağıdaki Gibidir.
1.            Arbutus Collage
2.            Algoma University
3.            Algonquin College
4.            Centennial College
5.            Conestoga College
6.            Douglas College
7.            Durham College
8.            Fairleigh Dickinson University
9.            Fanshawe College
10.            George Brown College
11.          Georgian College
12.          Humber College
13.          Huron University College
14.          International College of Manitoba
15.          Kwantlen Polytechnic University
16.          Laurentian University
17.          Mohawk College
18.          New Image College of Fine Arts
19.          Niagara College Canada
20.          Nimbus School Of Recording Arts
21.          North Island College
22.          Northern Alberta Institute of Technology
23.          Red River College
24.          SAIT Polytechnic
25.          Seneca College
26.          Sheridan College
27.          St. Clair College
28.          St. Lawrence College
29.          Thompson Rivers University
30.          Trent University
31.          University Canada West
32.          University of Manitoba
33.          University of Prince Edward Island
34.          University of Regina
35.          University of Windsor
36.          University of Winnipeg
37.          Vancouver Film School
38.          Vancouver Island University
39.          Mount Saint Vincent University
40.          Saint Mary’s University
41.          University of New Brunswick
42.          Vancouver Community College
43.         Simon Fraser University

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel