Ana içeriğe atla

ŞİLİ DİL OKULLARI EDUFİX

Şili’de İspanyolca

Şili, Güney Amerika’da bir ülkedir. Yaklaşık 17 milyon nüfusa sahip olan ülke; Bolivya, Peru ve Arjantin ile komşudur. Başkenti nüfusun en sık olduğu yer olan Santiago’dur. Şili nüfusunun nerdeyse %95’ini göçmenler oluşturmaktadır. Resmi dili İspanyolca’dır.
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Şili dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
Şili Latin Amerika’nın en hızlı gelişen ekonomilerindendir. Rekabete dayalı serbest piyasa ekonomisini benimsemiştir. Ekonomisinde madencilik oldukça önemlidir. Hatta Şili’nin ihracat gelirlerinin büyük bir kısmını madencilik oluşturur. Bunun yanında, tarım ve endüstri de ülkenin diğer ekonomi kollarındandır.
Film festivalleri ve fuarları ülke genelinde yaygındır. Basketbol, futbol, kayak ve tenis sporları en ilgi duyulan futbol dallarıdır.
Şili’nin en önemli şehirleri; Başkenti Santiago, Vina del Mar, Valdivia, Concepcion, Calama’dır.
  • Şili Dil Okulları

    Şili’de İspanyolca dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin en çok tercih ettiği şehir başkent Santiago’dur. Santiago’da öğrenciler için birçok İspanyolca dil okulu seçeneği bulunmaktadır. Bu dil okulları İspanyolca dil eğitimi dışında öğrencilere konaklama imkanı da sunmaktadır.
    Şili dil okulları, modern ve geniş sınıflara sahiptir. Buna ek olarak; tam donanımlı kafeteryaları ve çeşitli ders materyalleri ile öğrencilere iyi bir hizmet vermektedir. İspanyolca dersleri alanında uzman kişiler tarafından teorik ve pratik olarak verilmektedir.
    Şili dil okulları, öğrenciler için belirli günlerde sosyal aktiviteler ve geziler düzenlemektedir. Öğrenciler bu kültür gezileri sırasında İspanyolca yapma imkanına da sahip olmaktadır.
    Şili’de İspanyolca dil eğitimi ve Şili’de eğitim konusunda danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Şili Dil Okulları İspanyolca Programları

    Şili dil okullarındaki eğitim programları çeşitlilik göstermektedir. Seçilen kursa göre, eğitim programlarının içeriği ve ders saatlerinin yoğunluğu değişmektedir.
    Şili dil okullarında İspanyolca eğitim programlarının kurs süresi minimum 1 haftadır. İspanyolca eğitimlerin yanı sıra dil okullarında; kayak kursu ve şarap tadım kursları da verilmektedir. Kayak kursları ve şarap tadım kursları genellikle sabahları verilen İspanyolca kursundan sonra deneyimli eğitmenler tarafından öğleden sonra verilmektedir. Buna ek olarak da çeşitli danslar eşliğinde İspanyolca kombine kurslarda verilmektedir.
    Şili dil okullarındaki eğitim programları; Genel İspanyolca Kursu, Birebir İspanyolca Kursu, Öğretmenler için İspanyolca Kursu’dur. Katılımcılar, bu programların yanında isteğe bağlı olarak gönüllü çalışma fırsatına da sahiptirler. Öğrenciler bu programla, toplum yararına bir işte çalışırken aynı zamanda da İspanyolcalarını geliştirme fırsatı yakalamaktadır.
  • Genel İspanyolca Kursu

    Her seviyeden katılımcıyı kabul eden Genel İspanyolca kursları, katılımcılara İspanyolca iletişim kurma becerilerini kazandırmayı amaçlamaktadır. Genel İspanyolca kursları, yoğun veya süper yoğun olarak da katılımcılara verilmektedir. İspanyolca yoğun ve süper yoğun kurslarında İspanyolca’yı daha kısa sürede katılımcılara kullandırılmaya çalışılır. Haftalık ders saatleri yoğun kurslarda 20, süper yoğun kurslarda ise 30’dur. Genel İspanyolca Kursları ile ilgili detaylı bilgiyi Edufix danışmanlarımızdan edinebilirsiniz.
  • Birebir İspanyolca Kursu

    Daha kısa sürede daha hızlı bir şekilde İspanyolca öğrenmeyi tercih eden katılımcılar için ideal kurs olan Birebir İspanyolca kursu, haftalık 10 veya 20 saate kadar alınabilmektedir. Dersler öğrencinin isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda işlenmektedir. Birebir İspanyolca kursunda her seviyeden İspanyolca dil yeterliliğine sahip öğrenciler kabul edilmektedir. Birebir İspanyolca Kurs programları hakkında detaylı bilgi için Edufixdanışmanlarımızla iletişime geçiniz.
  • Öğretmenler için İspanyolca Kursu

    Öğretmenler için İspanyolca kursu, ana dili İspanyolca olmayan öğretmen adayları için tasarlanmış kurslardır. Bu kurslarda, öğretmen adaylarına dil becerilerini geliştirmek için gerekli eğitimler verilmektedir. Kursa sadece minimum orta üstü İspanyolca seviyesine sahip katılımcılar katılabilmektedir. Öğretmenler için İspanyolca kursunda, katılımcıların eğitim süresi 5 haftadır. Öğretmenler için İspanyolca Kursu hakkında detaylı bilgiyi danışmanlarımızdan edinebilirsiniz.
  • Santiago Dil Okulları

    Şili’nin başkenti ve en büyük şehri Santiago’dur. Santiago; kültürel, ekonomik ve politik olarak ülkenin en önemli şehridir. Santiago’da genellikle soğuk step iklim etkisini göstermektedir. Kışlar yazlara göre daha ılıktır. Şehir içi ulaşım ise oldukça gelişmiştir. Özellikle şehir içi ulaşımda toplu taşıma araçlarından metroları ve otobüsler, kullanılmaktadır. Şili’de İspanyolca öğrenmek isteyenlerin Santiago’yu tercih etme nedenlerinin başında; ülkenin en gelişmiş şehri olması gelmektedir. Bunun yanında Santiago’da öğrenciler için birçok dil okulu alternatifi bulunmaktadır ve bu dil okulları oldukça kaliteli eğitim veren okullardır. Santiago dil eğitimleri yanında öğrenciler için her bütçeye özel konaklama imkanları da sunmaktadır. Santiago’da gezilecek yerler arasında; Santo Lucia Tepesi, Palacio de La Moneda, Plaza de Armas vardır.
  • Şili Dil Okullarında Konaklama

    Şili dil okullarında İspanyolca eğitimi alacak olan öğrenciler için en dikkat etmesi gereken konularından biri de konaklamadır. Dil okullarının birçok konaklama alternatifi bulunmaktadır. Bu konaklama seçenekleri öğrencinin kişisel isteklerine, bütçelerine, yabancı bir kültüre aşina olup olmamasına göre değişmektedir. Şili’ye ilk defa gidecek olan öğrencilerin tercih ettiği konaklamalardan biri aile yanı konaklamadır. Okul tarafından seçilen aileler yanına yerleştirilen öğrenciler, gidilen ülkenin kültürüne daha kolay adapte olmak için aile yanı konaklamayı tercih etmektedirler. Öğrenciler tek veya iki kişilik odalarda kalmakta ve ortak kullanım alanları (banyo, tuvalet) bulunmaktadır.
    Öğrenciler tarafından tercih edilen diğer konaklama seçeneği paylaşımlı öğrenci evleridir. Paylaşımlı öğrenci evlerinde genellikle apartman dairesi okul tarafından kiralanıp, öğrencilere bütçelerine göre oda oda verilmektedir. Öğrenciler uluslararası öğrenci gruplarıyla aynı yerde kalmaktadır ve bu onların sosyalleşmelerine olanak sağlamaktadır. Daha çok bağımsız konaklamayı tercih eden öğrenciler için ideal konaklama türüdür. Öğrenci evleri okula yakın mesafelerde bulunmaktadır. Bunun yanında öğrenci evlerinde kahvaltı, yarım pansiyon veya tam pansiyon yemek hizmeti olduğu isteğe bağlı olarak kendi yemeklerini de yapma imkanına sahiptirler.
  • Şili Vizesi

    Şili’yi ziyaret edecek Türk vatandaşlar için, umuma mahsus pasaport (bordo) sahipleri 90 güne kadar vizeden muaftır. Pasaport kontrolünde okul kayıt belgeleriniz ve konaklama kaydınızı göstererek ülkeye giriş yapabilirsiniz. Şile vizesi için danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Şili’ye Ulaşım

    Türkiye’den Şili’ye direkt uçuş bulunmamaktadır. Şili’ye gitmek isteyenler Amerika, Hollanda veya İspanya üzerinden aktarma yapmaları gerekmektedir. Seyahat süresi aktarma yapılan ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Havaalanından öğrenciler için okulların anlaşmalı olduğu karşılama hizmetleri bulunmaktadır. Karşılama hizmetlerini kullanmayı tercih etmeyen öğrenciler, toplu taşıma araçları veya taksileri kullanarak da konaklayacağı yere ulaşabilmektedir. Santiago’da şehir içi ulaşımda özellikle metrolar en iyi ulaşım seçeneklerindendir.
  • Şili için seyahat sağlık sigortası

    Şili için seyahat sağlık sigortası zorunlu belgelerden değildir fakat alınmasını tavsiye ediyoruz. Seyahat sağlık sigortaları hakkında detaylı bilgi için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu, 1983 yılında Şili’nin Santiago kentinde kurulmuş ve o tarihten itibaren İspanyolca eğitim sunan bir okuldur. 11 de Septiembre ana caddesi üzerinde yer alan okul, ünlü kafe ve alışveriş merkezlerine kısa bir yürüme mesafesindedir. Bridge Chile İspanyolca dil okulunda klimalar ile donatılmış 17 derslik, ücretsiz internet erişimi, bilgisayar laboratuvarı ve öğrencilerin vakit geçirebilecekleri bir teras yer almaktadır. IALC (the International Association of Language Centers) tarafından tanınan okulda genel İspanyolca, iş İspanyolcası ve bire bir özel İspanyolca programları sunulmaktadır. Öğrenciler, okulun düzenlediği sosyal aktivite ve gezilere katılarak İspanyolca pratik yapma imkânına sahip olmaktadırlar.
    Santiago, Güney Amerika ülkesi Şili’nin başkenti ve en büyük şehridir. Mapocho nehrinin kıyısında, And dağları eteklerindeki düzlükte yer alan kent, 32 idari mahalleden oluşur. Şili’nin önemli şirketlerinin merkezleri Santiago’da bulunmakta ve aynı zamanda birçok yabancı firmanın temsilcileri de burada bulunmaktadır. Şehrin iklimi kuru olup, ısı farkları oldukça fazladır. Başkenti görülmesi gereken yerleri arasında Palacio de La Moneda, Santa Lucia Tepesi, San Cristobal Hill, Plaza de Armas, Parque Forestal, Valle Nevado, Casa Colorada ve Fantasilandia bulunmaktadır.
     

    Genel İspanyolca standart kursu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu genel İspanyolca standart kursu günlük hayatta İspanyolca iletişim kurabilme becerilerini geliştirmek isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Kursta haftalık 15 veya 20 saatlik eğitim sunulmaktadır. İspanyolca başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her seviyeden öğrenci kabul edilmektedir. Öğrenciler yapılan seviye tespit sınavının sonucuna uygun olarak sınıflara yerleştirilmektedirler. Genel İspanyolca standart kurs sınıflarında en fazla 6 öğrenci yer almaktadır. Bridge Chile İspanyolca dil okulu genel İspanyolca standart kursu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Genel İspanyolca yoğun kursu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu genel İspanyolca yoğun kursu, daha kısa bir sürede İspanyolca dil becerilerini geliştirmek isteyen öğrenciler için dizayn edilmiştir. Kursta haftalık 30 saat eğitim sunulmaktadır. Öğrenciler her gün 3 ders grupla ve 2 ders bire bir özel eğitim almaktadırlar. Grup derslerinde genel konular üzerinde durulurken, bire bir derslerde öğrencilerin eksik oldukları konular üzerinde durulmaktadır. Genel İspanyolca yoğun kursuna İspanyolca dil seviyesi fark etmeksizin her seviyeden öğrenci kabul edilmektedir. Bridge Chile İspanyolca dil okulu genel İspanyolca yoğun kursunda grup dersleri maksimum 6 kişilik sınıflarda işlenmektedir.

    Bire bir İspanyolca kursu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu bire bir İspanyolca kursu, en etkili ve hızlı öğrenme yöntemlerinden biri olup, özel amaçları için İspanyolca öğrenmek isteyen ve fazla zamanı olmayan kişiler için tasarlanmıştır. Bire bir İspanyolca kursunda haftalık 20, 30 veya 40 saat eğitim alına bilinmektedir. Derslerde genel İspanyolca konularına ek olarak öğrencilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda konular işlenmektedir. Her seviyeden İspanyolca seviyeye sahip öğrencilerin kabul edildiği kursun eğitim süresi yine öğrencilerin isteklerine bağlıdır. Bridge Chile İspanyolca dil okulu bire bir İspanyolca kursu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Öğretmenler için İspanyolca kursu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu öğretmenler için İspanyolca kursu, ana dili İspanyolca olmayan öğretmen adaylarının dil becerilerini geliştirmek ve öğretim metotları üzerine eğitim vermek için tasarlanmıştır. Kursa minimum orta üstü seviyede İspanyolca bilgiye sahip adaylar kabul edilmektedir. Öğretmenler için İspanyolca kursunda öğretmen adayları 5 hafta boyunca eğitim almakta ve kurs sonunda TEFL sertifikasına sahip olmaktadırlar. Bridge Chile İspanyolca dil okulu öğretmenler için İspanyolca kursu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    İspanyolca ve kayak kursu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu İspanyolca ve kayak kursu her yıl Haziran ile Eylül ayları arasında yapılmaktadır. Kursa kayak yapmayı bilen veya bilmeyen öğrenciler kabul edilmektedir. Malzemeler okul tarafından karşılanmakta ve kayak kursları deneyimli eğitmenler tarafından verilmektedir. Öğrenciler sabahları genel İspanyolca eğitimi almakta ve öğleden sonraları kayak eğitimi almaktadırlar. Kayak dersleri en az iki katılımcı ile yapılmaktadır. Bridge Chile İspanyolca dil okulu İspanyolca ve kayak kursuna katılmak isteyenlerin temel seviyede İspanyolca bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

    İspanyolca ve şarap kursu

    Bridge Chile İspanyolca dil okulu İspanyolca ve şarap kursunda hafta içi her gün öğrenciler sabahları genel İspanyolca eğitimi almakta ve öğleden sonraları 1 saat şarap dersi almaktadırlar. Şarap dersleri, şarap yapım teknikleri, şarap tatma ve şarap tiplerini öğrenme üzerine odaklıdır. Bu dersler şarap konusunda deneyimli rehberler eşliğinde işlenmektedir. İspanyolca ve şarap programı sayesinde öğrenciler hem İspanyolca becerilerini geliştirmekte hem de şarap konusunda bilgi sahibi olmaktadırlar.

    Bridge Chile İspanyolca dil okulunda konaklama

    Bridge Chile İspanyolca dil okulunda aile yanı ve paylaşımlı öğrenci evi konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Aile yanı konaklamada öğrenciler tek kişilik odalarda kalmaktadırlar. Yemekler hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği olarak sunulmaktadır. Evlerde banyo ve tuvaletler ortak kullanım alanlarıdır.
    Paylaşımlı öğrenci evlerin rahat ve özgür bir yaşam tercih edenler içindir. Öğrenciler, evlerde tek kişilik odalarda kalmakta olup, salon, mutfak, banyo ve tuvaleti paylaşımlı olarak kullanmaktadırlar. Paylaşımlı öğrenci evlerinde öğrenciler kendi yemeklerini kendileri hazırlamaktadırlar.

    Bridge Chile İspanyolca dil okuluna ulaşım

    Türkiye’nin hiçbir yerinden Santiago’ya doğrudan uçuş bulunmadığından öğrencilerin aktarmalı olarak gitmeleri gerekmektedir. Aktarmalı seçenekler arasından Sao Paulo tercih edilebilmektedir. Santiago havalimanına inen öğrenciler, toplu taşıma ya da özel taksileri kullanarak ulaşım gerçekleştirebilmektedirler. Talep eden öğrenciler, havalimanı karşılama hizmetinden faydalanabilmektedirler.
    Santiago şehir içi ulaşımda otobüs, metro ve özel taksiler kullanılmaktadır. Kentte metro sistemi en iyi ulaşım seçeneklerinden biri olarak gösterilmektedir ve nerdeyse her yere ulaşım mümkündür.
    Bridge Chile İspanyolca dil okulu hakkında Edufix Yurtdışı Eğitim Danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    COINED SANTIAGO DE CHILE İSPANYOLCA DİL OKULU

    Coined Santiago de Chile İspanyolca dil okulu, Santiago şehrinde ticari faaliyet ve tarihi merkezine yakın bir yerde bulunmaktadır. Konfor ve çeşitliliğe dair birçok imkan ve güzelliğin sunulduğu Coined Santiago de Chile İspanyolca dil okulu, modern ve geniş sınıflar, kaliteli ve çeşitli ders materyalleri, öğretmen odası, öğrenci toplantı salonu, tam donanımlı mutfak, kafeterya, teras ve balkonlardan oluşmaktadır. Coined Santiago de Chile İspanyolca dil okulunda deneyimli öğretmenler İspanyolca dersleri teorik ve pratik olarak vermektedir bunun yanında okulda çeşitli danslar eşliğinde İspanyolca kombine kurslar da verilmektedir.
    Şili, Arjantin’in batısında, And Dağları ile Büyük Okyanus arasında kalan, bir Güney Amerika ülkesidir. Kuzeyinde Peru, kuzeydoğusunda Bolivya ve doğusunda Arjantin bulunur. Başkenti Santiago olup ülkede yaklaşık 17 milyon insan yaşamaktadır.
    Santiago, Şili’nin önemli kültürel, ticari, endüstriyel ve politik merkezi olan bir şehridir. Latin Amerika’nın en dinamik ekonomisine sahip olan şehirlerden biri olan Santiago, kültür ve modern yaşamın Şili’deki adresi niteliğindedir. Santiago tipik Latin Amerika ülkelerinde olan hareketli gece hayatının hakim olduğu bir şehirdir. Turistik ziyaret merkezleri ve sportif faaliyet çeşitliliğinin olduğu Santiago’da müzeler, alışveriş merkezleri ve sanat galerini gezilecek yerler arasındadır.
     

    Genel İspanyolca kursu

    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu yoğun, süper yoğun ve özel dersler kursların yanında İspanyolca dilini çeşitli aktiviteler ile kombine edilmiş kurslarla birlikte vermektedir. Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu kurslarında, haftada 20 dersten oluşan yoğun İspanyolca derslerinin yanında çeşitli alanlarda kurslarla İspanyol kültürü ve dili üzerine eğitimler verilmektedir. Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu yoğun kursu dört temel dil becerisi öğeleri olan konuşma, okuma, dinleme ve yazmada öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Yoğun İspanyolca kursunda İspanyolca dilbilgisi ve yerel kültür bağlamında öğrenciler geniş bir öğrenme imkanına sahip olmaktadır. Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulunda öğretmenler öğrencilerin derslere kolaylıkla adapte olabilmesi için sınıfta çeşitli telaffuz ve pratik egzersizleri yapmaktadırlar.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu yoğun kursunda öğrencilerin günlük yaşamın farklı durumlarında İspanyolca iletişim kurabilme becerileri kazanmaları amaçlanmaktadır. Yoğun İspanyolca kursu kişisel, profesyonel ve akademik amaçlı program seçeneklerini kapsamaktadır.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu öğrencilerine kültürlerarası dersleri vererek etkili öğrenmenin kapılarını açmaktadır.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulunda öğrenciler kursları küçük gruplar halinde maksimum 9 öğrenci ile birlikte almaktadırlar. Coined yoğun İspanyolca kursu haftada 20 dersten oluşmaktadır. Ders süreleri 40 ile 55 dakika arasında değişmektedir. Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulunda eğitim süresi en az 1 haftadan oluşmaktadır.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu süper yoğun İspanyolca kursu (30 ders), İspanyolcayı ileri seviyede ve doğru telaffuzla kullanabilme becerisi kazanmak isteyenler için ideal bir programdır. Kısa bir sürede İspanyolca dilinin grameri, dilbilgisi, kelime bilgisi seviyelerini yükseltebilen öğrenciler bu kurs sonunda İspanyolcayı rahatlıkla kullanmaya başlayabilmektedir.
    Yoğun İspanyolca kursunda öğrenciler haftada bir öğretmenleriyle durum değerlendirmeleri yaparak ders planı hakkında bilgi alabilmektedirler. Süper yoğun İspanyolca kursunda öğrenciler İspanyolca okuma, yazma, dinleme ve konuşma, dilbilgisi, telaffuz odaklı dersler almaktadırlar.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu süper yoğun kursunda sınıflar maksimum 9 kişilik kapasiteli olup eğitim süresi en az bir haftadan oluşmaktadır. Ders sürelerinin 45 ile 55 dakika arasında değişmektedir. İspanyolca – Salsa kursu
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu öğrencilerine İspanyolcayı aktivite eşliğinde öğreterek hem spor hem kültür hem de pratik yaşamda iletişim dili olarak yeni bir eğitim modeli getirmiştir. İspanyolca ve Salsa kursları İspanyolca derslerini Salsa dansları ile birleştiren derslerdir. Her seviyede İspayolca bilenlerin katılabileceği dersler bir haftadan başlamaktadır.

    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulunda konaklama

    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda konaklamasını sağlamak için aileleri özenle seçmektedir. Öğrenci yurdu konaklama imkanının da bulunduğu okulda öğrenciler istek ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun aileye veya yurda yerleştirilmektedir.
    Aile yanı konaklama, yurt dışı dil eğitimi alırken gidilen ülkenin kültürü ve yaşayış tarzını da deneyimlemek ve ev ortamında konaklamak isteyenler için en ideal seçim niteliği taşımaktadır. Farklı ülke ve dillerden birçok öğrenciyi ağırlamada deneyimli olan aileler, öğrencilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda seçilmektedir.
    Aile yanı konaklamada öğrenciler tek kişilik veya paylaşmalı odalarda konaklayabilmektedirler. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinden oluşan yarım pansiyon hizmetin olduğu aile yanı konaklamayı en az 16 yaşında olan öğrenciler seçebilmektedirler.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu aile yanı konaklamasında evler okula ortalama 25 dakikalık uzaklıkta bulunmaktadır. Seçilen aileler, evli, çocuklu veya tek yaşayan bireylerden oluşabilmektedir. İnternet erişimi ve çamaşır yıkama hizmetinin bulunmadığı bu konaklama türünde haftada bir genel temizlik yapılmaktadır.

    Paylaşmalı daire konaklaması

    Dairede konaklaması, özel yaşam ve konfora önem verenler için en ideal seçim olmaktadır. Tam donanımlı kullanıma hazır stüdyo daireler tek kişilik olup, dairelerde kablolu televizyon ve kartlı telefon bulunmaktadır. Güzel manzaralı stüdyo dairelerin odalarında çift kişilik yatak ve komodin bulunmaktadır. Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okuluna uzaklıkları ortalama 25 dakika olan dairelerde öğrenciler kendi yemeklerini kendileri hazırlamaktadır.

    Öğrenci yurdu

    Öğrenci yurtları uluslararası öğrenci gruplarıyla aynı yerde konaklamak ve kültürlerarası deneyim sahibi olmak isteyenler için ideal bir konaklamadır. Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu öğrencileri öğrenci yurtlarında 3 veya daha fazla öğrenci ile aynı odada konaklayabildiği gibi tek kişilik odalarda konaklama seçeneği de bulunmaktadır.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu öğrencileri öğrenci yurtlarında kahvaltı, yarım pansiyon ve tam pansiyon hizmet alabileceği gibi herhangi bir yemek hizmetinin olmadığı yurtlarda da konaklayabilmektedirler.

    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulu ulaşım

    Şili’ye ülkemizden direkt uçuş bulunmamaktadır. Şili’ye gitmek isteyen öğrencilerimiz Amerika, Amsterdam veya İspanya’dan aktarmalı seyahat edebilirler. Seyahat süresi, aktarma yaptığınız şehre ve bekleme süresine göre değişmekle beraber 16 – 20 saat arasında sürmektedir. Havalimanından konaklayacağınız aileye veya yurdunuza havalimanı karşılaması veya taksiyle ulaşabilirsiniz.
    Coined Santiago De Chile İspanyolca dil okulumuz ve Şili’de İspanyolca hakkında danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

    SANTIAGO ŞİLİ ENFOREX

    Şili, dünyadaki en uzun ve en dar ülkedir. Pasifik Okyanusu ve doğu komşusu Bolivya arasında sıkışan 4300 km uzunluğunda sahile sahip ülkedeki nüfusun % 95’I Avrupalılar ve Avrupalıların torunlarından oluşmuştur. ENFOREX Şili İspanyolca dil okulu, 20 milyon nüfusa sahip ülkenin başkenti Santiago’dadır.
    Şili, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından 90 güne kadar yapacakları seyahatler için vize istememektedir.
    Genel İspanyolca Kursları; İspanyolcayı günlük hayatlarında kullanmak isteyen katılımcılar için tasarlanmış kurslardır. Her seviyede verilen İspanyolca dil kurslarına her pazartesi günü başlamak mümkündür. ENFOREX, Şili İspanyolca dil okulunda Genel İspanyolca kursları Yoğun (Intensive) ve Süper Yoğun (Super Intensive) olarak verilmektedir.
    Yoğun programlar haftalık 20 dersten oluşur. Süper Yoğun İspanyolca programlar ise 30 dersten oluşur. ENFOREX, Şili İspanyolca dil okulunda dersler 55 dakikadır.
    İspanyolca ve Gönüllü çalışma programları; İspanyolca öğrenirken, toplum yararına bir işte çalışarak, İspanyolcanızı geliştirmek ve Şili kültürü ve yaşam tarzını tanımak isteyenler için tasarlanmış programlardır. Gönüllü Çalışma programlarına katılım için herhangi bir İspanyolca ön şartı aranmamaktadır.
    ENFOREX, Şili İspanyolca dil okulu, İspanyolca öğrenen öğrencilere aile yanı veya öğrenci evlerindekonaklayabilirler. ENFOREX, Şili İspanyolca dil okulunun titizlikle seçtiği aileler tek veya iki kişilik odada ister oda kahvaltı, ister yarım pansiyon (hafta için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil, hafta sonu öğle yemeği ve akşam yemeği dahil) konaklama sunmaktadır. Aile yanı konaklamada banyo, tuvalet aileler ile ortak kullanılmaktadır. Öğrenci evleri ise daha bağımsız konaklama isteyene öğrenciler için idealdir. Öğrenci evleri genellikle bir apartman dairesinin okul tarafından kiralanıp, öğrencilere oda oda kiraya verilmesidir. Öğrenci evlerinde mutfak, banyo be tuvalet ortak kullanılmaktadır. Bu konaklama türü yaşıtlarınız ile beraber daha çok zaman geçireceğiniz bir konaklama şeklidir.
    ENFOREX İspanyolca dil okulları tüm dünyadan İspanyolca öğrenmek isteyen öğrencilere başta İspanya olmak üzere, Arjantin, Bolivya, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Guatemala, Meksika ve Peru’da İspanyolca dil eğitimi sunmaktadır.
    ENFOREX, Şili İspanyolca dil okulu hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen danışmanlarımıza başvurunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel