Ana içeriğe atla

BOLİVYA DİL OKULLARI EDUFİX

Bolivya’da İspanyolca

Yaklaşık 10 milyon nüfusu ile Güney Amerika’nın ortasında yer alan Bolivya Peru, Brezilya, Paraguay, Arjantin ve Şili ile komşudur. Başkenti Sucre’dir. Resmi dillerinden olan İspanyolca ülke genelinde oldukça yaygın kullanılmaktadır.
Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları alanında Bolivya dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
Bolivya Tropik ilkim bölgesinde yer alır. İklim bölgeden bölgeye farklılıklar göstermektedir. Fakat ülke genel olarak fazla yağış almaktadır. Ülke ekonomisi temel olarak madenciliğe dayalı olmasının yanında Bolivya; ticareti, sanayisi ve finansıyla karma ekonomiye sahiptir. Brezilya ve ABD ülkenin en büyük ihracat ortaklarıdır.
Ülke genelinde dini, kültürel birçok festival ve fuar bulunmaktadır. Bunun yanına mutfak kültürleri de zengindir. Baharata ve ete dayalı mutfak kültürüne sahiplerdir.
Bolivya’nın önemli şehirleri; Başkenti Sucre, La Paz, Santa Cruz, Cochabamba ve Potosi’dir.
  • Bolivya İspanyolca Dil Okulları

    Bolivya’nın başkenti Sucre, İspanyolca dil eğitimi konusunda oldukça fazla tercih edilen şehirlerdendir. Sucre’deki İspanyolca dil okulları turistik ve eğlence mekanlarına, kafelere, restoranlara yakındır. Bu yüzden de öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Kendine özgü bir yapısıyla öğrencilerin dikkatlerini çekmektedir.
    Bolivya İspanyolca dil okulları; öğrencilere geniş ve konforlu sınıflarda eğitim vermektedir. Tam donanımlı mutfağı, görsel ve işitsel materyalleri ve küçük bir bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca Bolivya İspanyolca dil okullarının öğrenciler için gerek sosyal gerek kültürel ders sonrası birçok aktiviteleri bulunmaktadır.
    Bolivya’da İspanyolca dil eğitimi ve Bolivya’da eğitim konusunda danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Bolivya İspanyolca Dil Kursları

    Bolivya İspanyolca programları öğrencilerin isteği doğrultusunda şekillenmektedir. Öğrenci için en önemli kararlardan biri de seçeceği eğitim programıdır. Öğrencinin tercih edeceği eğitim programına göre ders içeriğinden, sınıf mevcudiyetine farklılık göstermektedir.
    Bolivya İspanyolca dil okulları eğitim programları; Yoğun İspanyolca ve Süper Yoğun İspanyolca Kursu olmak üzere 2’ye ayrılmaktadır. Bolivya dil okullarında eğitim programlarının yanında çeşitli aktivitelerle kombine edilmiş kurslar da verilmektedir.
  • Yoğun İspanyolca Kursları

    Yoğun İspanyolca Kursları, haftalık 20 saat olarak verilmektedir. İspanyolcayı daha hızlı bir şekilde öğrenmek isteyen katılımcılar için ideal kurs türüdür. Yoğun İspanyol Kursları; kişisel, profesyonel ve akademik program seçeneklerini kapsamaktadır. Bu kursu alan adaylar farklı durumlarda rahatlıkla İspanyolca iletişim kursa becerisine sahip olmaktadırlar. Eğitim süresi en az 1 hafta olan kursların maksimum öğrenci sayısı 9’dur. Ders süreleri ise 40 ile 55 dakika arasında değişmektedir. Yoğun İspanyolca Kurslarında öğrencilere kültürlerarası dersler de verilmektedir. Yoğun İspanyolca Kursları hakkında detaylı bilgiyi danışmanlarımızdan edinebilirsiniz.
  • Süper Yoğun İspanyolca Kursları

    Süper Yoğun İspanyolca Kursları, İspanyolcayı daha ileri seviyede ve daha kısa bir sürede öğrenmek isteyen katılımcılar için en uygun kurs türüdür. Haftalık 20 saatlik derslerden oluşan bu kurslara ek olarak haftalık 10 saat özel İspanyolca dersleri de eklenmektedir. Maksimum 5 kişilik sınıf mevcudiyetinden oluşan bu kurs sonunda adaylar İspanyolcayı çok geniş bir alanda kullanabilecek seviyeye ulaşmaktadırlar.
  • Sucre Dil Okulları Eğitim Programları

    Ülkenin güneyinde yer alan Sucre, yaklaşık 240 bin nüfusuyla Bolivya’nın başkentidir. Ülkenin güneyinde yer alır. Bolivya’da İspanyolca öğrenmek isteyen öğrencilerin başkent Sucre’yi tercih etmesi için birçok neden bulunmaktadır. Bu nedenler arasında; Sucre’deki yaşam maliyetlerinin ucuz olması, İspanyolca dil okullarının ücretlerinin düşük olması ve doğal İspanyol aksanının kullanılmasını sayabiliriz. Sucre’de hemen hemen her yıl yüzlerce festival bulunmaktadır. Festival zamanları şehir oldukça renkli bir havaya bürünmektedir. Sucre’de gezilecek yerler; La Recolata, San Felipe Neri Kilisesi, Museo del Tesoro’dur.
  • Bolivya İspanyolca Dil Okullarında Konaklama

    Bolivya dil okulları İspanyolca eğitimi almak isteyen öğrenciler için konaklama imkanları da sağlamaktadır. Öğrenciler aile yanı konaklama, daire konaklaması ve öğrenci yurdu konaklama imkanına sahiplerdir. Aile yanı konaklama da; daha çok ev ortamında kalmak isteyen öğrenciler için idealdir. Aileler öğrencilerin talepleri doğrultusunda tecrübeli ailelerden seçilmektedir. Bu aileler evli, çocuklu veya tek yaşayan bireylerde olabilmektedir. Öğrenciler aile yanı konaklama da tek kişilik odalarda kalmaktadır. Aile ile kullanabileceği banyo, tuvalet gibi ortak kullanım alanları bulunmaktadır. Haftada bir oda temizliği yapılmaktadır.
    Paylaşımlı öğrenci evleri konaklama; özgürlüğüne daha düşkün öğrencilerin tercih ettiği konaklama türüdür. Bu konaklama da öğrenciler tam donanımlı hazır tek kişilik stüdyo dairelerde kalmaktadır. Bu dairelerde çift kişilik yatak ve komidin bulunmaktadır. Buna ek olarak; odalarda televizyon ve kartlı telefonda vardır. Öğrenciler daire konaklamasında kendi yemeklerini kendileri yapmaktadır.
    Öğrenci yurdu konaklama seçeneği ise; daha çok sosyalleşmek isteyen öğrenciler için ideal konaklama seçeneğidir. Bu konaklama türünde öğrenciler uluslararası öğrencilerle bir arada kalmaktadır. Öğrenciler 2 ya da 3 kişilik odalarda kalmaktadırlar. İsteğe bağlı tek kişilik odalarda da konaklayabilirler. Mutfak, banyo, tuvalet gibi ortak kullanım alanları bulunmaktadır.
  • Bolivya Vizesi

    Umuma mahsus (bordo) pasaport sahibi Türk vatandaşlar, 90 günü kadar Bolivya vizesinden muaftırlar. Pasaport kontrolünde okul kayıt belgeleriniz ve konaklama kaydınızı göstererek ülkeye giriş yapabilirsiniz. Bolivya vizesi hakkında daha detaylı bilgiyi danışmanlarımızdan edinebilirsiniz.
  • Bolivya’da Ulaşım

    Türkiye’den Bolivya’ya direk uçuş bulunmamaktadır. Bolivya’ya gitmek isteyen öğrenciler Hollanda aktarmalı olarak ülkeye gidebilirler. Uçuşun süresi aktarma süresine göre değişmektedir. Havaalanına varan öğrenciler dil okulun anlaşmalı olduğu karşılama hizmetini kullanabilirler. Karşılama hizmetinden faydalanmayan öğrenciler taksi kullanımı daha ekonomik olduğundan taksilerle konaklayacağı yere ulaşabilirler.
  • Bolivya için seyahat sağlık sigortası

    Seyahat sağlık sigortası Bolivya için zorunlu tutulmamaktadır fakat alınmasını tavsiye ediyoruz. Seyahat sağlık sigortaları hakkında detaylı bilgi için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

    Actilingua Almanca yaz okulu

    Actilingua Almanca yaz okulu, Viyana’nın merkezinde, toplu taşıma ve tarihi yerlere kısa bir yürüme mesafesinde yer almaktadır. Actilingua, İmparatoriçe Maria Theresia tarafından kurulmuştur ve gençlere optimum öğrenme için gerekli olanaklar sunmaktadır. Okulun kampüsünde yer alan olanaklar arasında futbol sahası, plaj voleybolu sahaları, tenis kortları ve spor alanları bulunmaktadır. Actilingua Almanca yaz okulu sayesinde öğrenciler günlük hayatta, Almanca konuşarak kendilerini ifade etme becerisi kazanmaktadırlar.
    Yaş grubu: 12 – 17 yaş arası
    Haftalık ders sayısı: 15 saat
    Dil seviyesi: Başlangıç ve ileri seviyeler arası
    Sunulan Eğitim Programı: Genel Almanca
    Program Tarihleri: Minimum 2 hafta kayıt kabul edilmektedir.
    • 03 Temmuz 2017
    • 17 Temmuz 2017
    • 24 Temmuz 2017

    Derslerin içeriği: Actilingua Almanca yaz okulunda haftalık 15 saat (20 ders) Almanca eğitimi sunulmaktadır. Derslerde Almanca dilbilgisi, kelime bilgisi, telaffuz ile okuma, yazma, dinleme ve konuşma gibi iletişim becerileri üzerine eğitim sunulmaktadır. Actilingua Almanca yaz okuluna Almanca dil seviyesi fark etmeksizin her seviyeden öğrenci kabul edilmektedir. Okulda maksimum sınıf mevcudiyeti 15 kişiden oluşmaktadır.
    Sosyal Aktiviteler ve Geziler: Actilingua Almanca yaz okulunda öğrenciler, faaliyet liderleri öncülüğünde ders sonraları ve hafta sonları pek çok sosyal etkinlik ve gezilere katılmaktadırlar. Sosyal etkinlikler arasında plaj voleybolu, futbol, masa tenisi, yüzme, müzik, el sanatları, dans, hazine avı oyunu, barbekü ve karaoke yer almaktadır. Masa tenisi için öğrencilerin kendi raketlerini götürmeleri beklenmektedir. Actilingua Almanca yaz okulu gezileri arasında ise Tuna vadisi, Salzburg, Neusiedl gölü, Hinterbrühl Grotto, saraylar, müzeler, opera ziyaretleri ve tiyatrolar bulunmaktadır.
    Konaklama: Actilingua Almanca yaz okulunda öğrencilere standart yurt ve superior yurt olarak iki ayrı konaklama sunulmaktadır. Standart yurtta odalar, 4 ile 6 kişilik olup, her katta ortak kullanımlı banyo ve tuvaletler mevcuttur. Superior yurtta ise öğrenciler, 3 veya 4 kişilik odalarda kalmaktadırlar. Her odada özel banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Standart yurt ve superior yurt fiyatları farklıdır. Öğrenciler, yemeklerini okul yemekhanesinde yemektedirler. 3 öğün olarak hazırlanan yemekler, seçenekler açısından zengindir.

    Program Ücretleri:

    • – 1 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 857 Euro – Superior yurt 938 Euro
    • – 2 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 1486 Euro – Superior yurt 1648 Euro
    • – 3 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 2115 Euro – Superior yurt 2358 Euro
    • – 4 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 3373 Euro – Superior yurt 3778 Euro

    Ücrete Dâhil Olanlar:

    • – Haftalık 15 saatlik eğitim
    • – Yurtta konaklama
    • – 3 Öğün (Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) yemekler
    • – Ders kitapları, eğitim materyalleri
    • – Her hafta tam gün gezi (Tuna vadisi, Salzburg, Neusiedl gölü, Hinterbrühl Grotto)
    • – Her hafta yarım gün geziler (müze ve yerel yerler)
    • – Sosyal aktiviteler (barbekü, Beach oyunları, yüzme, basketbol, voleybol, tenis)
    • – Vize danışmanlık hizmetleri
    • – 24 saat gözetim

    Ücrete Dâhil Olmayanlar:

    • – Öğrencilerin cep harçlığı
    • – Havaalanı transfer hizmeti
    • – Sigorta
    • – Uçak biletleri
    • – Vize ücreti

    Actilingua yaz okulu yoğun Almanca

    Actilingua Almanca yaz okulu, Viyana’nın merkezinde, toplu taşıma ve tarihi yerlere kısa bir yürüme mesafesinde yer almaktadır. Actilingua, İmparatoriçe Maria Theresia tarafından kurulmuştur ve gençlere optimum öğrenme için gerekli olanaklar sunmaktadır. Okulun kampüsünde yer alan olanaklar arasında futbol sahası, plaj voleybolu sahaları, tenis kortları ve spor alanları bulunmaktadır. Actilingua Almanca yaz okulu sayesinde öğrenciler, günlük hayatta Almanca konuşarak kendilerini ifade etme becerisi kazanmaktadırlar.
    Yaş grubu: 12 – 17 yaş arası
    Haftalık ders sayısı: 21 saat
    Dil seviyesi: Başlangıç ve ileri seviyeler arası
    Sunulan Eğitim Programı: Yoğun Almanca
    Program Tarihleri: Minimum 2 hafta kayıt kabul edilmektedir.
    • 03 Temmuz 2017
    • 17 Temmuz 2017
    • 24 Temmuz 2017
    • 31 Ağustos 2017

    Derslerin içeriği: Actilingua yaz okulu yoğun Almanca programında haftalık 30 ders (21 saat) işlenmektedir. Hafta içi her gün işlenen 30 dersin 20’sinde genel Almanca eğitimi verilirken kalan 10 derste öğrencilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda konular işlenmektedir. Actilingua yaz okulu yoğun Almanca eğitimleri her seviyeden Almanca bilgisine sahip öğrencilere verilmektedir. Öğrenciler maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim almaktadırlar.
    Sosyal Aktiviteler ve Geziler: Actilingua Almanca yaz okulunda öğrenciler, faaliyet liderleri öncülüğünde ders sonraları ve hafta sonları pek çok sosyal etkinlik ve gezilere katılmaktadırlar. Sosyal etkinlikler arasında plaj voleybolu, futbol, masa tenisi, yüzme, müzik, el sanatları, dans, hazine avı oyunu, barbekü ve karaoke yer almaktadır. Masa tenisi için öğrencilerin kendi raketlerini götürmeleri beklenmektedir. Actilingua Almanca yaz okulu gezileri arasında ise Tuna vadisi, Salzburg, Neusiedl gölü, Hinterbrühl Grotto, saraylar, müzeler, opera ziyaretleri ve tiyatrolar bulunmaktadır.
    Konaklama: Actilingua Almanca yaz okulunda öğrencilere standart yurt ve superior yurt olarak iki ayrı konaklama sunulmaktadır. Standart yurtta odalar, 4 ile 6 kişilik olup, her katta ortak kullanımlı banyo ve tuvaletler mevcuttur. Superior yurtta ise öğrenciler, 3 veya 4 kişilik odalarda kalmaktadırlar. Her odada özel banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Standart yurt ve superior yurt fiyatları farklıdır. Öğrenciler, yemeklerini okul yemekhanesinde yemektedirler. 3 öğün olarak hazırlanan yemekler, seçenekler açısından zengindir.

    Program Ücretleri:

    • – 1 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 949 Euro – Superior yurt 1030 Euro
    • – 2 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 1670 Euro – Superior yurt 1832 Euro
    • – 3 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 2391 Euro – Superior yurt 2634 Euro
    • – 4 haftalık eğitim ücreti: Standart yurt 3833 Euro – Superior yurt 4238 Euro

    Ücrete Dâhil Olanlar:

    • – Haftalık 21 saatlik eğitim
    • – Yurtta konaklama
    • – 3 Öğün (Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) yemekler
    • – Ders kitapları, eğitim materyalleri
    • – Her hafta tam gün gezi (Tuna vadisi, Salzburg, Neusiedl gölü, Hinterbrühl Grotto)
    • – Her hafta yarım gün geziler (müze ve yerel yerler)
    • – Sosyal aktiviteler (barbekü, Beach oyunları, yüzme, basketbol, voleybol, tenis)
    • – Vize danışmanlık hizmetleri
    • – 24 saat gözetim

    Ücrete Dâhil Olmayanlar:

    • – Öğrencilerin cep harçlığı
    • – Havaalanı transfer hizmeti
    • – Sigorta
    • – Uçak biletleri
    • – Vize ücreti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel