Ana içeriğe atla

MALTA DİL OKULLARI EDUFİX

Neden Malta’da Dil Eğitimi?

 
Malta Akdeniz ikliminin tüm sıcaklığı ve misafirperverliğiyle yurtdışında dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için cazip bir seçenek olmaktadır. Malta dil okulları Malta turizminin büyük bir yüzdesini oluşturur. Malta dil okulları özellikle yaz sezonu dışında İngiltere ve ABD gibi ülkelerle kıyaslandığında oldukça ekonomik bir seçenektir. Ilıman iklimi, eğlenceli gece hayatı, sıcak ve misafirperver insanlarıyla yurtdışında dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için ideal bir ortama sahiptir. Malta’da çok kaliteli ve büyük dil okulları yanında daha küçük ve butik dil okulları da mevcuttur.
Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları alanında Malta dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
Malta Avrupa birliği ülkelerinden olup para birimi olarak EURO kullanmaktadır. Türkiye’ye 2.5 saat kadar kısa bir uçuş mesafesindedir ve THY ve Air Malta’nın düzenli seferleri mevcuttur.
Öğrenciler için en cazip ve tercih edilen; aynı zamanda dil okullarının da yoğun olarak bulunduğu bölgesi St Julians’tır. İkinci önemli bölge yine sahilde yer alan Sliema bölgesidir. Malta Üniversitesi’nin bulunduğu ve yaşamın St Julians ve Sliemeya göre biraz daha uygun olduğu öğrenci bölgesi Gzira da önemli merkezler arasında sayılabilir. Yüzme ve dalış seven öğrenciler için Maltada dil eğitimi aynı zamanda eşsiz bir tatil olacaktır. Binlerce yıllık tarihi dokusuyla Malta her yıl pek çok turist ağırlamaktadır. Sokaklarında güvenle ve hiç toplu taşımaya ihtiyaç duymadan dolaşırken sanki tarihten bir sayfada yürüyor gibi hissedebilrsiniz.

Uzun yıllar boyunca İngiliz sömürgesi  olarak kalmış olması Malta’nın İngiliz kültürünü kapması için yeterli olmuştur. Eğitim sistemi, trafik akış yönü ve kuralları ve Maltalıların akıcı İngilizceleriyle Malta’da dil eğitimi alırken İngilizce ve İngiliz kültürünü de İngiltere’den daha küçük ve güvenli bir ortamda deneyimlemiş olursunuz. Malta dil okulu fiyatları sayfamızı inceleyerek fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve ya promosyonlarımızı takip edebilirsiniz.

Malta’da Dil Eğitimi Almanın Avantajları

  1. Malta bir çok ülke ile karşılaştırıldığında İngilizce eğitiminin  ve konaklamamın ekonomik olabileceği bir yer.
  2. Malta dil okulları kalitelidir. Okullar Malta devleti ve Malta okullar birliği tarafından denetlenir.
  3. Malta’da dil eğitimi uzun yıllardır devam eden bir sektördür, bundan dolayıda kurumsallaşmıştır.
  4. Malta yaz aylarında milyonlarca turisti çekmektedir, İngiltere başta olmak üzere bu ülkeye gelen çeşitli ülkelerden turistler ile de pratik yapma imkanı bulunabilir.
  5. Malta’nın insanı cana yakın ve samimi insanlardan oluşur.
  6. Malta çok güvenli bir ülkedir.
  7. Malta vize işlemlerinin diğer ülkelere göre daha esnek olmasından dolayı bu işlemlerle uğraşmak istemeyen veya İngilizce konuşulan diğer ülkelerden vize alamayacak durumda olan öğrenciler için de iyi bir alternatif oluşturmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel