Ana içeriğe atla

BELÇİKA'DA DİL EĞİTİMİ

Belçika’da Dil Okulu

Belçika’da Eğitim:
Batı Avrupa’da yer alan Belçika, Avrupa Birliği üyesi bir ülkedir. Belçika, ülkenin anayasasına göre üç dilli bir ülkedir. Anayasada belirtilen diller Fransızca, Felemenkçe ve Almanca’dır. Çokdilli bir coğrafya olan Belçika’da öğrenciler özellikle Fransızca ve İngilizce dil eğitimi almak amaçlı Belçika’yı seçmektedirler.
Belçika’da dil eğitimi ardından tüm Avrupa’yı keşfetme şansı da yakalayabilirsiniz.
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Belçika dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir
Belçika’da en çok tercih edilen programlar;
Edufix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık olarak Belçika’da öğrencilerimizin hem Fransızca hem de İngilizce dil eğitimi alabilecekleri European Language Center ile çalışmaktayız.
1.    BRÜKSEL
  •   European Language Center
Belçika’da Dil Eğitimi Almanın Avantajları:
Belçika, Avrupa’nın yaşam standartları oldukça yüksek olan bir ülkesidir. Belçika bazı alanlarda oldukça öne çıkmaktadır. Amerika’nın Houston şehrinden sonra Dünya’daki en büyük Kimya Endüstrisi Belçika’dadır. Eğitim kalitesi yüksek ve fiyatları uygundur. Türkiye’ye ulaşımın kolay olması da burada dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için cazip gelmektedir. İngilizce programların sunuluyor olması, öğrencilerin İngilizcelerini, Fransızcalarını ve Almancalarını geliştirmelerine olanak sağlar.
Belçika’da Sağlık ve Çalışma:
Belçika AB üyesi bir ülke olduğu için sağlık ve çalışma koşulları diğer AB ülkeleri ile aynıdır. Öğrencilerin gelmeden önce sağlık sigorlarını yaptırmaları gerekmektedir. Çalışma bakanlığından alınacak izin ile haftada 20 saat çalışma izni kazanılabilir.
Belçika’da Konaklama:
Kendinize ve standartlarınıza uygun bir konaklama seçmeniz iç mutluluğunuz ve huzurunuz için oldukça önemlidir ve kesinlikle eğitim başarınızı etkilemektedir. Konaklama seçenekleri arasında; aile yanı, daire paylaşımı, öğrenci yurtları ve üniversite yurtları seçenekleri bulunmaktadır.
Adım Adım Belçika’da Dil Eğitimi:
1.Adım – ‘Edufix‘ ücretsiz danışmanlık hizmetimizle tanışma:
2. Adım – Karar verme aşaması:
3. Adım – Kayıt işlemleri:
4. Adım – Kabul belgesinin gelmesi ve vize işlemleri
5. Adım – Vizenin alınması ve hazırlık aşaması:
6. Adım – Oryantasyon:
7. Adım – Eğitim sürenizce Edufix yanınızda !
Kayıt için Gerekli Belgeler:
Okulların başvuru ücretleri (Başvuru ücretleri okullara göre değişkenlik göstermektedir. Okullara göre başvuru ücretlerini danışmalarınızdan görüşme esnasında öğrenebilirsiniz).
Okulların başvuru formları (Bu formları danışmanlarınız ile birlikte veya onların direktifleri doğrultusunda doldurabilirsiniz).
Pasaportunuzun kişisel bilgilerin yer aldığı sayfa ve varsa eski vizelerin olduğu sayfaların fortokobileri.
Banka mektubu. (Bu mektubu Edufix ofislerinde danışmanlarınızdan temin edebilirsiniz).
Sponsor teminat mektubu. (Bu mektubu Edufix ofislerinde danışmanlarınızdan temin edebilirsiniz)
Diğer Ülkeler: 
Okulların başvuru ücretleri (Başvuru ücretleri okullara göre değişkenlik göstermektedir. Okullara göre başvuru ücretlerini danışmalarınızdan görüşme esnasında öğrenebilirsiniz).
Okulların başvuru formları (Bu formları danışmanlarınız ile birlikte veya onların direktifleri doğrultusunda doldurabilirsiniz).
Pasaportunuzun kişisel bilgilerin yer aldığı sayfa ve varsa eski vizelerin olduğu sayfaların fortokobileri..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel