Ana içeriğe atla

BREZİLYA DİL OKULLARI EDUFİX

Brezilya da Portekizce

Brezilya Güney Amerika’da yer alır ve Atlas Okyanusu’na uzun bir kıyısı vardır. Güney Amerika’nın en büyük ve kalabalık ülkesi olan Brezilya Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Kolombiya, Venezuela, Guyana, Surinam ve Fransız Guyanası ile komşudur. Brezilya’nın başkenti Brasilia’dır. Brezilya’nın resmi dili Portekizce’dir ve para birimi ise Real (BRL)’dir.
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri alanında Brezilya dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir.
Nüfusu yaklaşık 200 milyon olan Brezilya, sosyal yapı bakımından içinde farklılıkları barındıran bir ülkedir. Brezilya’nın kuzey kesimleri kırsal bölgeler olup, aristokrasi hakimdir. Güney kesimleri ise şehirleşmiş, sanayi sektöründe gelişme kaydetmiştir. Ülke ekonomisinin büyük kısmını tarım ve sanayi ile kalkındıran Brezilya’da zengin maden yatakları da bulunmaktadır. Son yıllarda tarımdan daha fazla öne çıkan sanayi sektöründe enerji açığını kapatmak amacıyla kurulan dünyanın en büyük hidro-elektrik santrali Brezilyada’dır.
Tropik bir iklime sahip Brezilya’da, kuzey ve güney bölgelere göre iklim değişiklikleri görülmektedir. Kuzey bölgelerde, yaz ve kış aylarında ısı farklılıkları çok olmamakla birlikte sıcak bir iklim hakimdir. Güney bölgelerde ise iklim ılımandır.
Güney Amerika’nın en büyük ülkesi olan Brezilya, sporda futboldaki başarısının dışında Rio De Janeiro, Salvador, Recife ve Olinda’daki yıllık karnavalları ile de ünlüdür. Dünyaca üne sahip Rio Karnavalı her yıl Şubat ayında gerçekleşmektedir. Brezilya kültürünün önemli bir parçası da sambadır. Brezilya ile anılan samba dansı ülkeye gelen Afrika kökenli insanlarla kültüre yerleşmiştir. Brezilya eski dönemlerinden kalma güzel kasabalarından, kozmopolit şehirlere, amazon yağmur ormanları ve ünlü kumsallarıyla turistlerin ilgisini çeken gezilecek pek çok yere sahiptir.
.
Brezilya yalnızca turistik geziler için ziyaret edilen bir ülke olmamakla birlikte, Portekizce dil eğitimi almak isteyenler tarafından da tercih edilmektedir. Renkli yaşam tarzlarını bulundurması, dünyaca beğenilen plajlara sahip olması, tarihi ve kültürel yapılarının çektiği dikkatin dışında, eğitim sistemindeki öğrencilere sunulan kolaylıklar ve çok sayıda kaliteli üniversitenin de bulunması Brezilya’nın uluslararası öğrenciler tarafından tercih edilir olmasını sağlamıştır.
  • Brezilya Dil Okulları

    Portekizce Hint-Avrupa dil ailesinin Roman dilleri koluna bağlıdır. İspanyolca ile çok yakın olan Portekizce konuşulması daha yumuşak ve harmonili bir dildir. Dünya üzerinde en çok konuşulan beşinci dildir.
    Nüfus yoğunluğu da değerlendirildiğinde Portekizce konuşan insan sayısının en fazla olduğu ülke Brezilya’dır. Latin Amerika’nın en büyük ekonomisine sahip Brezilya bölgede ve dünyadaki güçlü etkisini de arttırmaktadır. Brezilya üniversite eğitimi almak isteyen uluslararası öğrenciler tarafından da cazip bir ülke haline gelmektedir.
    Portekizce dil eğitimi almak isteyenler için Brezilya’da birçok dil okulu seçeneği bulunmaktadır. Brezilya’da dil okulları çoğunlukla şehir merkezlerinde konumlandırılmış ve Portekizce dil eğitiminde başarılı olmakla birlikte, eğitim kadroları anadili Portekizce olan eğitmenlerden oluşmaktadır. Brezilya’ da IALC (the International Association of Language Centers) tarafından tanınan dil okulları da bulunmaktadır. Portekizce dil eğitimi için, Rio De Janeiro ve Sao Paulo tercih edilen başlıca şehirlerdir. Brezilya dil okulları, Portekizce dil eğitiminin yanı sıra, öğrencilerinin sosyalleşmesi ve anadili Portekizce olan insanlarla etkileşimde bulunması için çeşitli aktivite programları da sunmaktadır. Ayrıca Brezilya’da dil okullarının öğrencilerinin tercihlerine sunduğu çeşitli konaklama seçenekleri de vardır.
  • Brezilya Dil Okulları Eğitim Programları

    Brezilya’da dil okuluna gitmek isteyen öğrenciler için dil okulu seçenekleri kadar hangi eğitim programının kendilerine uygun olduğunun belirlenmesi de önemlidir. Eğitimi alınmak istenen Portekizce’nin iş hayatında mı kullanılacağı ya da genel bir Portekizce bilgisinin yeterli olup olmayacağı, dil eğitimi için ne kadar bir süre Brezilya’da kalmayı planladıkları gibi soruların cevaplarının bulunmasıyla doğru eğitim programı seçilebilir.
    Brezilya’da dil okullarında Portekizce dil öğrenimi için, genel Portekizce standart ve yoğun kursu, bire bir Portekizce kursu, iş için Portekizce kursu ve sınavlara hazırlık kursları gibi eğitim programları bulunmaktadır. Seçeceğiniz eğitim programına göre sınıfların mevcudu, sınıflardaki yaş ortalaması, haftalık ders saati ve sayısı değişiklik göstermektedir. Örneğin bire bir Portekizce dil kursu programı ile bire bir öğrenim görüp, haftalık 20 dersten 40 derse kadar eğitim alabilirsiniz. Genel Portekizce kurslarında ise 6 kişilikten 10 kişilik sınıf mevcutlarının bulunduğu seçeneklerle, haftalık 20 ders ya da isteğiniz doğrultusunda 30 ders eğitim alabilirsiniz.
  • Sao Paulo Dil Okulları Eğitim Programları

    Sao Paulo Brezilya’nın sanayi merkezleri olan şehirlerinin başında gelir. Güney Amerika’nın en büyük şehri olan Sao Paulo’nun nüfusu yaklaşık 12 milyondur. Brezilya ekonomi ve sermayesinde önemli yeri olan Sao Paulo şehri aynı zamanda kültür parkları ve müzeler bakımından da oldukça zengindir.
    Portekizce dil eğitimi için Brezilya’da Sao Paulo şehrini tercih edenler dil okullarında anadili Portekizce olan üniversite mezunu eğitmenlerden öğrenim alabilirler. Dil okulları genellikle Sao Paulo şehrinin merkezinde konumlanmakta olup, restaurantlar, parklar, kafeler ve keşfedilecek birçok yer bulunmaktadır.
    Sao Paulo’da bulunan dil okulları, öğrencilerine konaklayacakları yer konusunda seçenekler sunmaktadır. Bu seçenekler arasında aile yanı konaklama, paylaşımlı öğrenci evi ve otel konaklaması yer alır. Öğrenciler isteklerine göre konaklama seçeneklerinden birini tercih edebilirler.
    Portekizce dil eğitimini Sao Paulo şehrinde almak isteyenler, İstanbul’dan her gün doğrudan uçuşlarla şehre ulaşabilirler. Uçuşlar yaklaşık 14 saat sürmekte ve havalimanına inen öğrenciler toplu taşıma araçları ya da özel taksilerle konaklama yerlerine veya okullara ulaşabilirler. Sao Paulo şehrinde ulaşım için metro, otobüs ve taksiler kullanılmaktadır.
  • Rio De Janeiro Dil Okulları Eğitim Programları

    Atlas Okyanusu kıyılarında işlek bir liman şehri olan Rio de Janeiro, bulunduğu eyaletin başkenti ve Brezilya’nın en büyük ikinci kentidir. Rio de Janeiro’da turizm açısından önemli merkezler yer aldığı için ekonomisini turizmden sağlamaktadır. Copacabana, Ipanema, Corcovada, Santa Teresa, Leblon, Arpoador, Candelaria Kilisesi ve Parque Lage Rio de Janeiro’da gezilecek yerler arasında arasındadır.
    Rio de Janeiro’da Portekizce dil eğitimi almak isteyenler için dil okullarının öğrenim dışında sosyal aktiviteler ve gezi programları da bulunmaktadır. Rio de Janeiro dil okullarında bilgisayar laboratuvarı, kafe ve ücretsiz internet bağlantısı yer almaktadır. Portekizce dil eğitimi için Rio de Janeiro’yu tercih ettiğinizde IACL tarafından tanınan dil okulları da seçenekleriniz arasında yer alır.
    Rio de Janeiro dil okullarında öğrenciler futbol, plaj voleybolu, sörf, jiu-jitsu ve Brezilya yemek kursları gibi çeşitli seçmeli dersleri Portekizce dil eğitimine ek olarak seçebilirler. Öğrenciler bu aktivite programlarıyla Portekizce dil becerilerini geliştirirken, ilgi duydukları alanda da eğitim alabilme imkanına sahiptirler.
    Portekizce dil eğitimi almak için Rio de Janeiro’ya gitmek isteyenler için dil okullarının konaklama imkanları da bulunmaktadır. Rio de Janeiro dil okullarında öğrenciler aile yanı veya paylaşımlı öğrenci evlerinde konaklayabilirler.
    Rio de Janeiro’ya Türkiye’den doğrudan uçuş bulunmadığından, uçuşlar aktarmalı olarak gerçekleşmektedir. Yaklaşık 16 saat süren uçuşun ardından Rio de Janeiro Havalimanı’na inen öğrenciler, toplu taşıma araçları veya taksilerle dil okullarına ya da konakları yerlere ulaşabilirler. Dil okullarının talep eden öğrenciler için havaalanı karşılama hizmetleri de bulunmaktadır. Rio de Janeiro’da şehir içi ulaşımda metro, otobüs ve özel taksiler kullanılmaktadır.
  • Genel Portekizce Standart Kursu

    Tercih edilen dil okuluna göre program içerikleri değişiklik gösterebilmektedir. Genel Portekizce standart kurslarında haftalık 20 ders işlenmekte ve sınıf mevcutları 6 ile 10 kişi arasında değişmektedir. Program içerikleri okuma, yazma, dinleme ve konuşmalardan oluşmaktadır. Genel Portekizce standart kursları ile ilgili detaylı bilgiye Edufix danışmanlarımızdan ulaşabilirsiniz.
  • Genel Portekizce Yoğun Kursu

    Genel Portekizce yoğun kurs programları Portekizce dil seviyesi fark etmeksizin, her seviyeden Portekizce bilgisine öğrenciler için uygundur. Haftalık 30 ders işlenmektedir. Sınıf mevcudiyetleri dil okullarına göre farklılık göstermekle birlikte, 6 ya da 10 kişilik olabilmektedir. Ayrıntılı bilgi için Edufix eğitim danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
  • Bire Bir Portekizce Kursu

    Bire bir Portekizce kursu, Portekizce eğitimini tek bir öğrenciye sunulduğundan dil öğrenilmesi daha hızlı gerçekleşmektedir. Her seviyeden Portekizce bilgisine sahip olan öğrenciler için uygundur. Ders içeriği ve yoğunluğu öğrencilerin istekleri doğrultusunda belirlenmektedir. Bire bir Portekizce kursu hakkında detaylı bilgiyi Edufix eğitim danışmanlarımızdan alabilirsiniz.
  • İş için Portekizce Kursu

    İş için Portekizce kursu eğitim programlarının içeriği, toplantılar, sunumlar, raporlar, görüşmeler ve yazışmalar gibi konulardan oluşmaktadır. Çalışanlar, yöneticiler ve profesyonellere uygun olarak tasarlanmış kursta haftalık 30 dersten 50 derse kadar seçenekler bulunmaktadır. İş için Portekizce kursu programına katılmak ve program hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Edufix eğitim danışmanlarımızdan bilgi alabilirler.
  • Sınavlara Hazırlık Kursu

    Brezilya’da Portekizce dil okullarında CELPE-BRAS (Certificado de Proficiencia em Lingua Portuguesa para Estrangeiros) Portekizce dil sınavına hazırlık programları da bulunmaktadır. CELPE-BRAS bir dil ölçme sınavı olup, üniversite eğitimini Brezilya’da almak isteyenlerden Portekizce bilgilerini gösterebilmeleri için istenmektedir. Sınavlara hazırlık kursları hakkında detaylı bilgiyi Edufix eğitim danışmanlarından alabilirsiniz.
  • Brezilya Dil Okullarında Konaklama

    Portekizce dil eğitimini Brezilya’da almak isteyenler için dil okulları konaklama hizmeti de sunmaktadır. Konaklama seçenekleri arasında aile yanı konaklama ve paylaşımlı öğrenci evleri bulunmaktadır.
    Aile yanı konaklamada öğrenciler tek kişilik odalarda kalabilmektedirler. Öğrenciler kahvaltı ve akşam yemeğini aile ile yiyebilecekleri konaklama seçeneğini tercih edebilecekleri gibi kendi yemeklerini kendilerinin yapabileceği konaklama şeklini de seçebilirler. Banyo ve tuvaletler ise evin ortak kullanım alanlarıdır.
    Paylaşımlı öğrenci evlerinde öğrenciler tercihlerine göre tek veya iki kişilik odalarda kalabilirler. Oturma odası, mutfak, banyo ve tuvaletler ortak kullanım alanları olup, yemekler öğrenciler tarafından yapılmaktadır. Paylaşımlı öğrenci evleri özgür ve rahat bir yaşamı tercih edenler için uygundur.
  • Brezilya Vizesi

    Brezilya’ya 90 günden kısa süreli seyahat edecek Türk vatandaşları vizeden muaf tutulmaktadır. 90 günden uzun kalacakların ise vizeye başvurmaları gerekmektedir. Brezilya seyahatiniz eğitim amaçlı ise Brezilya öğrenci vizesine başvuru yapılmalıdır. Brezilya vizeleri ile ilgili detaylı bilgiyi Edufix danışmanlarımızdan alabilirsiniz.
  • Brezilya ya Ulaşım

    İstanbul’dan hava yolu ile Brezilya’ya ulaşım oldukça kolaydır. Sao Paulo için İstanbul’dan direk uçuşlar ile ulaşım gerçekleştirebilirken, Rio de Janeiro şehri için aktarmalı uçuşlarla ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Uçuşlarınızın direkt ya da aktarmalı olması seçeneğine göre ulaşım süreniz etkilenirken 14 saat ile 16 saat arasında değişiklik gösterebilir.
    .
  • Brezilya için seyahat sağlık sigortası

    Seyahat sağlık sigortası Avrupa seyahatlerinizde olduğu gibi Brezilya’yı ziyaretiniz içinde gereklidir. Seyahat sağlık sigorta poliçesi vize işlemleriniz için de zorunlu evraklar arasındadır. Seyahat sağlık sigortanız Brezilya’da kalacağınız sürenin tamamını kapsamalıdır. Seyahat sağlık sigortaları ile ilgili Edufix danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.
    Brezilya’da Portekizce dil eğitimi almak isterseniz, Edufix eğitim danışmanlarımızla iletişime geçip, detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Eğitim Alabileceğiniz Dil Okulları

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu, 1984 yılında, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde Portekizce eğitimi vermeye başlamıştır. Okul, şehrin merkezinde yer almakta olup, toplu ulaşım araçlarına ve ünlü alışveriş merkezlerine kısa bir mesafede yer almaktadır. Bridge Brazil Portekizce dil okulu, IALC (the International Association of Language Centers) tarafından tanınmaktadır. Genel Portekizce dil eğitiminin yanında öğretmenler ve profesyoneller için de eğitim sunan okulda bilgisayar laboratuvarı, kafe ve ücretsiz internet bağlantısı yer almaktadır. Öğrenciler, eğitimleri boyunca okulun düzenlediği sosyal aktivite ve gezilere katılmaktadır.
    Rio de Janeiro, bulunduğu eyaletin başkenti ve Brezilya’nın en büyük ikinci kentidir. Atlas Okyanusu kıyılarında, işlek bir liman şehri olan Rio de Janeiro’da kahve ve kauçuk ticareti oldukça önemlidir. Sao Paulo’dan sonra ülkenin ikinci büyük kenti olan Rio de Janeiro, 2016 Yaz Olimpiyatları ve 2012 Dünya Gençlik Kongresi ev sahibidir. Şehir turizm açısından önemli merkezler arasında yer almakta ve ekonomisi de turizmden etkilenmektedir. Rio de Janeiro’da gezilecek yerler arasında Copacabana, Ipanema, Corcovada, Santa Teresa, Leblon, Arpoador, Candelaria Kilisesi ve Parque Lage yer almaktadır.

    Genel Portekizce standart kursu

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu genel Portekizce standart kursunda haftalık 20 ders (15 saat) Portekizce eğitimi sunulmaktadır. Kursa her seviyeden Portekizce bilgisine sahip öğrenciler kabul edilmekte ve kurs başlangıcında yapılan Portekizce seviye tespit sınav sonucuna uygun olarak öğrenciler sınıflara yerleştirilmektedir. Genel Portekizce standart kursu derslerinde Portekizce okuma, yazma, dinleme ve konuşma gibi günlük hayatta iletişim kurmak için gerekli dil becerileri üzerine eğitim verilmektedir. Bridge Brazil Portekizce dil okulu genel Portekizce standart kursunda maksimum 10 kişilik sınıflarda eğitim sunulmaktadır.

    Genel Portekizce yoğun kursu

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu genel Portekizce yoğun kursunda hafta içi her gün 30 ders işlenmektedir. Öğrenciler 30 dersin 20’sinde grupla eğitim almakta ve 10’unda bire bir özel eğitim almaktadırlar. Bire bir özel derslerde öğrencilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda konular işlenmektedir. Portekizce dil seviyesi fark etmeksizin her seviyeden Portekizce bilgisine sahip öğrencilerin kabul edildiği kursta sınıf mevcudiyeti en fazla 10 kişiden oluşmaktadır. Genel Portekizce yoğun kursu sayesinde öğrenciler Portekizce iletişim becerilerini kısa sürede hızlı bir şekilde ilerletebilmektedirler. Bridge Brazil Portekizce dil okulu genel Portekizce yoğun kursu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Bire bir Portekizce kursu

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu bire bir Portekizce kursunda haftalık 20, 30 veya 40 bire bir özel ders alınabilmektedir. Portekizce başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her seviyeden öğrencinin kabul edildiği bire bir Portekizce kursu, dil öğrenmenin en etkili yollarından biridir. Kursta eğitmenler, ders programı hazırlarken öğrencinin dil seviyesi, ihtiyaçları ve eksikliklerini göz önünde bulundurmaktadır. Kurs, tek olarak alınabildiği gibi grup derslerine ek olarak da alınabilmektedir.

    İş Portekizcesi kursu

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu iş Portekizcesi kursu, çalışanlara ve yöneticilere yönelik olup, iş ortamlarında akıcı ve kendilerine özgüvenle Portekizce konuşabilmeleri için tasarlanmıştır. Katılımcılar hafta içi her gün 6 bire bir özel ders yani her hafta 30 ders görmektedirler. Derslerde Portekizce toplantılar, görüşmeler, sunumlar, raporlar ve yazışmalar gibi iş alanlarında karşılaşılabilecek konular üzerine eğitim verilmektedir. Kursta dersler bire bir işlendiği için katılımcıların meslek alanlarına yönelik terminoloji eğitimi de verilmektedir. Bridge Brazil Portekizce dil okulu iş Portekizcesi kursu hakkında Edufix  yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Portekizce ve aktivite programları

    Bridge Brazil Portekizce dil okulunda futbol, plaj voleybolu, sörf, Jiu-Jitsu dövüş sanatı ve Brezilya yemeği gibi öğrencilere aktivite kursları sunulmaktadır. Öğrenciler tüm kurslarda hafta içi her gün sabahları 15 veya 20 saat Portekizce eğitimi almakta ve öğleden sonraları seçtikleri aktiviteye katılmaktadırlar. Portekizce ve aktivite kursu sayesinde öğrenciler hem Portekizce dil becerilerini geliştirmekte hem de ilgi duydukları bir spor dalı ya da alanla ilgili eğitim almaktadırlar. Bridge Brazil Portekizce dil okulu Portekizce ve aktivite programları hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Sınavlara hazırlık kursları

    Bridge Brazil Portekizce dil okulunda Celpe-Bras (Certificado de Proficiencia em Lingua Portuguesa para Estrangeiros) Portekizce dil sınavına hazırlık kursu sunulmaktadır. Celpe-Bras sınavı Brezilya Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanınmakta olan bir dil seviyesi ölçme sınavıdır. Sınav, Portekizce eğitim veren Brezilya üniversitelerinde eğitim almak isteyen öğrencilerin Portekizce bilgilerini kanıtlamaları için kullanılmaktadır. Bridge Brazil Portekizce dil okulunda Celpe-Bras sınavına hazırlık kursu, haftalık 30 bire bir ders eğitiminden oluşmaktadır. Kursa katılmak isteyen adayların orta seviyede Portekizce bilmeleri gerekmektedir.

    Bridge Brazil Portekizce dil okulunda konaklama

    Bridge Brazil Portekizce dil okulu öğrencilerine aile yanı konaklama ve paylaşımlı öğrenci evi konaklama seçenekleri sunulmaktadır. Aile yanı konaklamada öğrenciler tek kişilik odalarda kalmaktadırlar. Öğrenciler kahvaltı ve akşam yemeği seçenekli konaklama tercih edebilecekleri gibi aile yanında kendi yemeklerini kendilerinin hazırlayacağı konaklama şeklini de tercih edebilmektedirler. Evlerde banyo ve tuvaletler ortak kullanım alanlarıdır.
    Paylaşımlı öğrenci evleri özgür ve rahat bir yaşamı tercih eden öğrenciler için uygundur. Öğrenciler tercihlerine bağlı olarak tek veya iki kişi olarak odalarda kalmaktadırlar. Evlerde oturma odası, mutfak, banyo ve tuvalet paylaşımlı olarak kullanılmakta ve öğrenciler kendi yemeklerini kendileri yapmaktadırlar.

    Bridge Brazil Portekizce dil okuluna ulaşım

    Türkiye’den Rio de Janeiro’ya doğrudan uçuş bulunmamaktadır. Bu yüzden öğrenciler aktarmalı uçuş seçeneklerini tercih etmektedirler. Aktarmalı uçuş saatleri değişmekle birlikte ortalama 16 saat sürmektedir. Rio de Janeiro havalimanına inen öğrenciler toplu taşımaları ya da özel taksileri kullanarak ulaşım gerçekleştirebilmektedirler. Talep eden öğrenciler okulun havalimanı karşılama hizmetinden faydalanabilmektedirler.
    Rio de Janeiro şehir içi ulaşımda otobüs, metro ve özel taksiler kullanılmaktadır. Otobüsler ve metro şehrin her yerine ulaşım sağlasa da hızlı ve daha konforlu bir ulaşım için metrolar tercih edilmektedir.
    Bridge Brazil Portekizce dil okulu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu, 1991 yılından bu yana dünyanın pek çok yerinden gelen öğrencilere Portekizce eğitimi sunmaktadır. Okulda bulunan tüm eğitmenler, ana dili Portekizce olan ve üniversite mezunu kişilerden oluşmaktadır. Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu, civarında restoranlar, parklar ve kafeler yer almakta ve öğrencilerin keşfedebilecekleri her yer kısa bir mesafede bulunmaktadır.
    Sao Paulo, Brezilya’nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve ülkenin başlıca sanayi merkezlerinden biridir. 12 milyonu aşan nüfusuyla Güney Amerika’nın en büyük kentidir. Şehir, 1554’te Portekizli Katolik rahipler tarafından bir yerli yerleşim merkezi olarak kurulmuştur. Sao Paulo’nun hızlıca büyüyüp kent olmasında kahve üretimi yer almaktadır. Brezilya’da ekonominin ve sermayenin merkezi olan kent ayrıca kültür parkları ve müzeler bakımından da oldukça zengindir. Sao Paulo’da görülmesi gereken yerler arasında Paulista Avenue, Theatro Municipal, Sala Sao Paulo, Museu Paulista, Sao Paulo Cathedral ve Ibirapuera parkı bulunmaktadır.
     

    Genel Portekizce standart kursu

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu genel Portekizce standart kursunda haftalık 20 ders (1 ders 50 dakika) eğitim sunulmaktadır. Orta seviyede Portekizce bilgisine sahip kişilerin yıl boyunca her pazartesi başlayabildiği kursa, başlangıç seviyesinde olanlar için belli tarihler mevcuttur. Derslerde Portekizce iletişim becerileri ve dilbilgisi gibi konular işlenmekte ve öğrenciler aldıkları eğitim sayesinde günlük hayatta kendilerini rahatlıkla ifade edebilmektedirler. Maksimum 6 kişilik sınıflarda verilen eğitimlere 18 yaş ve üzeri öğrenciler kabul edilmektedir.

    Genel Portekizce yoğun kursu

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu genel Portekizce yoğun kursu öğrencilerine haftalık 30 ders (1 ders 50 dakika) Portekizce eğitimi vermektedir. Dersler sabah başlayıp, öğleden sonraya kadar sürmektedir. Genel Portekizce yoğun kursunda öğrenciler, yapılan Portekizce seviye tespit sınavı ile seviyelerine uygun sınıflarda eğitim almaktadırlar. Her seviyeden Portekizce bilgisine sahip öğrenciler kabul edilmektedir. En fazla 6 kişilik sınıflarda verilen eğitimlere yıl boyunca her pazartesi (Başlangıç seviyeleri hariç) başlanabilmektedir. Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu genel Portekizce yoğun kursu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    Bire bir Portekizce kursu

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu bire bir Portekizce kursu, Portekizce dil seviyesi fark etmeksizin herhangi bir seviyede bilgi sahibi olan öğrencilere yöneliktir. Öğrenciler yıl boyunca her pazartesi kursa başlayabilmektedirler. Bire bir Portekizce kursunda sadece tek bir öğrenciye eğitim sunulduğundan dilde daha hızlı ilerleme kaydedilmektedir. Ders programı, içeriği ve süresi tamamen öğrencinin istek ve ihtiyacı doğrultusunda oluşturulmaktadır. Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu bire bir Portekizce kursu hakkında Edufix yurtdışı eğitim danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

    İş Portekizcesi kursu

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu iş Portekizcesi kursunda haftalık eğitimler standart 30 ders veya yoğun 50 ders olarak iki seçenekte sunulmaktadır. Çalışanlar, yöneticiler ve profesyonellere yönelik olarak tasarlanmış bu kursta eğitimler bire bir olarak sunulmaktadır. Portekizce başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar seviyede eğitim sunulmaktadır. Derslerde Portekizce toplantılar, sunumlar, raporlar, görüşmeler ve yazışmalar gibi konular işlenmektedir. Haftalık yoğun 50 derste katılımcılar, öğle yemeklerini de eğitmenleri ile birlikte yemektedirler.

    Sınavlara hazırlık kursları

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulunda CELPE BRAS sınavına hazırlık kursu verilmektedir. CELPE BRAS (Certificate of Proficiency in Portuguese for Foreigners), Brezilya hükümeti tarafından sunulan resmi bir sınav olup, Portekizce seviyesini ölçmektedir. Brezilya’da eğitim almak ya da çalışmak isteyenlerin girdiği sınav yılda iki kez (Nisan-Ekim) yapılmaktadır. Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu CELPE BRAS sınavına hazırlık kursuna orta seviyede Portekizce bilgisine sahip öğrenciler kabul edilmektedir. Eğitmenler görsel ve işitsel materyalleri kullanarak eğitim vermekte ve öğrenciler sınavdan hedefledikleri puanı alabilmektedirler.

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulunda konaklama

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulunda öğrencilere aile yanı, paylaşımlı öğrenci evi ve otel konaklaması seçenekleri sunulmaktadır. Aile yanı konaklamada aileler, öğrenci konaklamasında deneyimli kişilerden oluşmaktadırlar. Tek kişilik odalarda konaklayan öğrenciler, banyo ve tuvaleti aile ile paylaşımlı olarak kullanmaktadırlar. Aile yanı konaklamada kahvaltı ve akşam yemeği aileler ile birlikte yenmektedir.
    Paylaşımlı öğrenci evleri özgürlüğüne düşkün ve rahat yaşamı tercih eden öğrencilere yöneliktir. Öğrenciler, evin masraflarını ortaklaşa karşılamaktadırlar. İsteğe bağlı olarak odalarda tek veya iki kişi olarak kalmakta ve banyo, tuvalet ve mutfağı paylaşımlı olarak kullanmaktadırlar.
    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu öğrencileri okul civarında yer alan otellerde de konaklayabilmektedirler. Otel konaklaması, diğer konaklama seçeneklerine göre daha maliyetli olup, çalışanlar ve yöneticiler tarafından tercih edilmektedir.

    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okuluna ulaşım

    İstanbul’dan Sao Paulo’ya her gün yaklaşık 14 saat süren doğrudan uçuşlar bulunmaktadır. Sao Paulo havaalanına inen öğrenciler, toplu taşıma araçlarını ve özel taksileri kullanarak konaklama yerlerine ve okullarına ulaşım gerçekleştirebilmektedirler.
    Sao Paulo şehir içi ulaşım metro, otobüs ve özel taksiler kullanılmaktadır. Metro ağı oldukça gelişmiş olup, en kolay ve en çok tercih edilen ulaşım şeklidir. Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu öğrencileri ulaşım sıkıntısı yaşamadan kenti keşfedebilmektedirler.
    Fast Forward Language Institute Portekizce dil okulu hakkında Edufix Yurtdışı Eğitim Danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel