Ana içeriğe atla

NEW YORK EC DİL OKULU

EC, ABD’de 6 okulu bulunan EC İngilizce Dil okulları seçkin eğitim kadrosu, küçük sınıf mevcutları, zengin program alternatifleri ve sürekli yenilenen müfredatları ile İngilizce öğrenmek için 1905 ten beri en kaliteli okullar arasındadır. Bütün EC İngilizce Dil Okulu Merkezlerindeki hizmetliler, yönetici personel, öğretmenler, konaklama departmanı ve sosyal aktivite liderleri kendilerini EC Dil okulları yüksek kalite standartlarını korumaya adamışlardır.
EC derki: Our Mission- We believe the best way to teach English is to fully immerse our students in the language and culture of an English-speaking country.Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları alanında new york dünyanın en popüler şehirlerinden biri olarak kabul edilir.EDUFİX,new york dil okullarıyla sizlere dünyanın her köşesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
EC, güçlü eğitim sistemini ülkelerin eğitim birimleriyle kurduğu işbirliğiyle koordineli ve onaylı bir şekilde sürdürmektedir.
EC ultra modern ve ferah okullarıyla sizlere daha rahat ve eğlenceli ders ortamları sunarak derslere aktif olarak katılma konusunda sizleri cesaretlendirmektedir. Son teknolojiler ile donatılmış olan EC dil okulları bünyesinde sundukları programlar:
* Genel/Yoğun İngilizce
* İngilizce +30 ve +50 yaş üstü
* Akademik İngilizce
* İş İngilizcesi
* Toefl/ Ielts
* TOEIC
* Cambridge ESOL
GENEL / YOĞUN İNGİLİZCE KURSU
Genel İngilizce Kursu: Genel İngilizce Programı İngilizce dilinin tüm alanlarında sağlam bir yapı oluşturmanızı sağlayan temel programımızdır. Dile hakim olmanızı sağlayacak gramer ve kelime bilgisini öğretirken öğretilen ders kitabı ve diğer öğretim materyalleri ile dilin dört temel noktasında; konuşma, dinleme, okuma ve yazma, pratik yapmanızı sağlamaktadır. Program mevcut bilgilerinizi geliştirmeniz ve İngilizceyi maksimum derecede kullanabilmeniz için tasarlanmıştır ve düzenli konuşma ve dinleme pratiği yapılmaktadır. Programınız boyunca, bir tanesi akademik gelişimizi gözlemleyen sınıf öğretmeniniz olmak üzere iki öğretmeniniz olacak. Öğrencilere düzenli olarak ödev verilmektedir. Programa katılabilmek için en az 17 yaşında olmak gerekmektedir.
Yoğun İngilizce Kursu: Daha çabuk öğrenmek isteyenler için tasarlanmış olan program yapısı itibarı ile Genel İngilizce Programı ile aynıdır ancak toplamda haftada 30 ders olması nedeniyle her gün 2 ekstra ders görülmektedir. Daha hızlı İngilizce öğrenmek isteyen kişilere yönelik olan yoğun programda öğretmenler dile hakim olunması konusunda daima yol göstermektedir. Öğrencilere düzenli olarak ödev verilmektedir. Programa katılabilmek için minimum 17 yaşında olmak gerekmektedir.
AKADEMİK İNGİLİZCE
24 hafta ve üzeri eğitim düşünüyorsanız ekonomik Akademik yıl kursları tam size göre. Daha uzun süre eğitim almak isteyen kişilere yönelik olan program haftada 20, 25 ve 30 ders olarak kısa dönem program müfredatları ile aynı dersleri kapsamaktadır. Ücretler daha ekonomiktir.
* English +30 ve +50 ve İŞ İNGİLİZCESİ
İş İngilizcesi Mini Grup Programı kısıtlı bir zaman diliminde en fazla verimi alabilmek isteyen iş adamlarına yönelik tasarlanmış programlardır. 4 ya da 6 kişilik sınıflarda dünyanın dört bir yanından gelen iş adamlarıyla birlikte ders alıp uluslararası iş politikalarını yakından tanıma ve bilgi alma imkânına sahip olabilirsiniz. Programın içeriği; güvenli bir şekilde telefonla konuşma, toplantılarda etkin olma, açık ve anlaşılır sunum yapabilme, tartışma ve pazarlıklar ve rapor, email, iş mektubu yazma gibi iş hayatını birebir ilgilendiren konularda İngilizce öğretimine odaklanmıştır. Öğretmeninizle birlikte İngilizce önceliklerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra hedeflerinize odaklanabilirsiniz.
IELTS, TOEFL,Cambridge ESOL, TOEIC HAZIRLIK KURSULARI

Sınavlara yönelik programlarda İngilizce öğretilmez, daha çok sınav teknikleriyle ilgili uzman hocalar tarafından bilgi verilir ve öğrenciler geçmiş dönemlerde yapılan testleri de, gerçek sınav ortamında çözerler.  Haftada 30 ders programın içeriği; haftada 20 ders Genel İngilizce ve 10 ders sınav hazırlık pratiği yapılmaktadır. Programa minimum 8 hafta devam edilebilir. IELTS Hazırlık Programı haftada 20 ders olarak da verilmektedir.
EC, İngilizce kurslarına ek olarak sizlere staj yapma, gönüllü kaplarına katılma, iş tecrübesi kazanma ve sınav hazırlık kursları alma imkânı da sunmaktadır. Bu programlar kişisel hedeflerinize ulaşmaya ve bulunduğunuz bölgeye daha kolay adapte olmanızı sağlamaktadır.
Yaz aylarında İngilizce dil eğitimleriyle birlikte yeteneklerinize yönelik kısa süreli programlar sunmaktadırlar.
* English+Film Production
* English+ACCA Designation
* English+Graphic Design
EC’ye ödediğinizden daha fazlasını alırsınız! 
Neden mi? Tüm lokasyonlarında öğrencilere daha fazla İngilizce pratik yapabilmeleri için ücretsiz ekstra dersler sunmaktadır. Konuşma dersleri, telaffuz merkezleri ve workshop’lar bunlardan sadece bazılarıdır…
Heyecan verici aktiviteleri ve gezileri, daha fazla kişiyle tanışıp İngilizcenizi günlük hayatta kullanarak pratik yapmanızı sağlamaktadır. Her hafta yakın şehirlere ve ünlü merkezlere geziler düzenlenmektedir.                        
MERKEZLER
AMERİKA; Boston, New York, San Diego,San Fransisco Los Angles, Miami
KONAKLAMA

Dil eğitimin diğer bir parçası da kalacakları yerlerdeki kişilerle iletişimidir. Eğer kosmopolit bir yere gitmiyorsanız, kesinlikle aile yanını tavsiye ederiz. Bölgeyi en iyi bilen ve ülkenin kültürünü en güzel yansıtan kişiler orada yaşayan kişilerdir. EC yıllardır edindiği tecrübeyle en iyi ailelerle çalışmaktadır.
Eğer yurt seçeneklerine de bakmak istiyorsanız, EC sadece kendi öğrencilerinin kaldığı modern yurtlar sunmaktadır. İster ortak ister kişisel banyo seçenekleriyle, öğrencilerin kalacakları konfor göz önünde tutularak hazırlanmıştır.
EC dil okulunun Türkiye yetkili temsilcisi ve kayıt ofisi olan Edufix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık öğrencilere program ve konaklama çeşitleri, başvuru işlemleri, vize ve uçak bileti vs… konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Lütfen okulla ilgili detaylı bilgi ve başvurular için bizimle iletişime geçiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel