Ana içeriğe atla

Amerika Chicago Dil Okulları

Chicago 'da dil okulu ve eğitim
Etkileyici bir mimariye sahip olan Windy City'nin hareketli merkezinin ortasında, Chicago şehirnin merkezinde eğitim alabilirsiniz. Bu yeni bölge, öğrenme ve ders çalışmak için son teknoloji ile donatılmıştır, ayrıca çok çeşitli programlar sunulmaktadır.
Chicagodaki bazı dil okullarını sıralayacak olursak;
  1. ELS Language Centers

Dünyanın en kaliteli dil okulu zincirlerinden biri konumunda olan ELS Dil Okulu'nun Chicago’da iki farklı şubesi bulunmaktadır.
ELS Chicago | Dominican University : Frank Lloyd Wright ve Ernest Hemingway’in doğduğu yerlere ve Chicago şehir merkezine 20 dakika uzaklıktaki Dominican University’nin güzel kampüsünde yer almaktadır. Kampüsünde basketbol, futbol sahaları, tenis kortları, kapalı yüzme havuzu, koşu pisti, fitness ve jimnastik salonu, kafeterya, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane, dil teknolojileri merkezi, eğlence parkı, müzik odaları gibi pek çok imkan barındırmaktadır. ELS Chicago Dil Okulu'nda genel ve yoğun İngilizce derslerinin yanında iş İngilizcesi ve TOEFL hazırlık programları da sunulmaktadır. Dil eğitimi sırasında ABD'li öğrencilerle iç içe olan ELS öğrencileri kampüs ortamında bulunmanın bir çok avantajını görürler. ELS Chicago Dil Okulu, öğrencilerini aile yanı veya kampüs içerisinde bulunan öğrenci yurtlarında ağırlamaktadır.Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları paket programları sayesinde Chicago’da hedefleriniz, bütçeniz, istek ve beklentileriniz doğrultusunda size uygun bir program, okul, ülke ve şehir seçiminde yardımcı olmaktadır.
ELS Romeoville | Lewis University : Chicago'nun 30 dakika güneybatısındaki küçük şehir Romeoville'de Lewis University'nin kampüsünde yer alır. Romeoville; metropol şehri Chicago'ya olmasına küçük bir şehir atmosferini yitirmemiştir ve ziyaretçileri ile sakinleri için samimi bir toplum hissi sunar. ELS Romeoville Dil Okulu'nda genel ve yoğun İngilizce derslerinin yanında iş İngilizcesi ve TOEFL hazırlık programı da sunulmaktadır. Dil eğitimi sırasında ABD'li öğrencilerle iç içe olmanın yanı sıra, ELS öğrencileri kampüs ortamında bulunmanın birçok avantajını yaşar. Öğrencilerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve sosyalleşebilmeleri için çeşitli aktiviteler de sunan ELS Romeoville Dil Okulu, öğrencilerini aile yanı veya kampus içerisindeki öğrenci yurdunda ağırlamaktadır.
  1. Kaplan International Colleges

Dünyanın en popüler dil okulu zincirlerinden olan Kaplan Dil Okulu Chicago şehrinde iki farklı şubesi ile hizmet etmektedir.

Kaplan Chicago Dil Okulu :  Şehir merkezinde Loop içindedir ve çevresinde çok hareketli bir iş, tiyatro ve alışveriş bölgesi bulunmaktadır. Okul tüm ulaşım hatlarının yakınında olup Lake Michigan rıhtım bölgesinde uzanan parklara sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Kaplan Chicago Dil Okulu'nda Genel İngilizce, İş İngilizcesi, TOEFL iBT ve Akademik İngilizce hazırlık kursları sunulmaktadır. Kaplan Chicago Dil Okulu hem şehri keşfetmek,hem sosyalleşmek ve hemde İngilizcesini pekiştirmek isteyenler için de bir çok aktivite olanağı sunmaktadır. Okulda eğitim alan öğrencilerin aile yanı ve yurt konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Konaklama yerlerinin okula uzaklığı toplu taşıma vasıtasıyla 20 ila 40 dakika arasındadır.
Kaplan IIT | Illinois Institute of Tecnology : Chicago şehir merkezine trenle 10 dakika uzaklıkta yer alan Illinois Institute of Technology'nin kampüsünde yer almaktadır. IIT’nin bilim adamları uzay mekiği teknolojisinin geliştirilmesi gibi dünya için büyük önem taşıyan bir çok teknolojik gelişmeye öncülük ederken kurumun mimarları da dünya çapında ünlü bir çok şehrin mimari çizgisini belirlemişlerdir. Kaplan IIT Dil Okulu'nda eğitim alan öğrenciler Illinois Institute of Technology kampüsünün bütün olanaklarından ücretsiz olarak faydalanabilirler. Kütüphane, bilgisayar laboratuvarları, spor salonları, aktivite merkezleri ve en önemlisi de Amerikalı öğrencilerle iç içe olmak bu imkanlardan sadece birkaç tanesidir. Öğrenciler aile yanlarında veya yurtlarda konaklamaktadır.
  1. Stafford House School of English

Stafford House Chicago Dil Okulu Amerika'nın köklü dil okullarından birisi olan Intrax International Institute partnerliği ile İngilizce kursları düzenlemektedir. Okul şehir merkezinde bulunan dünyaca ünlü Michigan gölüne yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. Ünlü müzelere, parklara, sinemalara ve şehrin diğer önemli yerlerine tren ve otobüslerle rahat ve kolay bir şekilde ulaşılabilecek bir konumda olan okul binasında geniş dersliklerin yanında bilgisayar laboratuvarı, ücretsiz wifi erişimi ve öğrenci dinlenme odası bulunur. Stafford House Chicago Dil Okulu'nda genel İngilizce, TOEFL sınav hazırlık programı ya da iş İngilizcesi eğitim programları sunulmaktadır. Zengin aktivite programlarıyla da öğrencilerin ders dışındaki zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini hedefleyen, Stafford House Chicago Dil Okulu öğrencilerine aile yanı ve yurt konaklama alternatifleri sunmaktadır.
Amerika’daki dil okulları için paket programlar ve anlaşmalı yurtdışı dil okulları konusunda tüm diğer detaylar için hemen ücretsiz bilgi formunu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel