Ana içeriğe atla

Amerika San Francisco Dil Okulları

San Francisco’ da dil okulu ve eğitim
San Francisco'da dil eğitimi alırken Amerika'nın çok farklı bir yüzünü görmüş olacaksınız. Son akımları takip eden,sanat ve müzik dünyası alanında çok gelişmiş olan şehir size sunduklarıyla sizleri çok şaşırtmaya hazır. Sadece iki hafta kalsanız da ya da tüm bir yılınızı geçirmek için plan yapmış olsanız da, San Francisco'da dil eğitimi alarak İngilizce'nizdeki gelişimi her halükarda fark edeceksiniz.
San Franciscodaki bazı dil okullarını sıralayacak olursak;

1-Converse International School

2- EC English

EC San Francisco Dil Okulu şehir merkezinde bulunan Montgomery caddesi içerisinde yer almaktadır. Şehrin en ünlü noktası olan Union Square’a küçük bir yürüyüş mesafesinde olan bu okul bulunduğu binanın 18.katında hizmet vermektedir. Okulda modern bir şekilde donanmış ve son derece nezih ve aydınlık 15 adet sınıf mevcuttur. Giriş katında bulunan öğrenci kafeteryası öğrencilere farklı yemek çeşitleri sunmaktadır. Tüm okul binasındaki kablosuz wifi erişimi ücretsiz olarak kullanılabilir. Okul çalışma salonu, bilgisayar salonu ve TV odasına sahiptir. EC San Francisco Dil Okulu'nda bir çok İngilizce dil eğitim programının yanı sıra öğrencilerinin de ders sonrasındaki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmelerine ve İngilizcelerini pekiştirmeleri için bir çok aktivite programı da sunulmaktadır. Okulda eğitim alan öğrenciler için aile yanı ya da yurt konaklama seçenekleri mevcuttur. Aile yani konaklama yerleri okula toplu taşıma ile ortalama yarım saat, yurtlar ise on dakikalık yürüme mesafesindedir.
EC English San Francisco Dil Okulu müfredatında aşağıdaki kurslar bulunmaktadır:
  • - Genel İngilizce Kursları
  • - Sınav Hazırlık Kursları: TOEFL, Cambridge (FCE, CAE)
  • - Profesyoneller için İngilizce Kursları: Business English, One-to-One

 

3- ELS Language Centers

Dünyanın en kaliteli dil okulu zincirlerinden birisi olan ELS Dil Okulu'nun San Francisco kentinde üç farklı şubesi bulunmaktadır.
ELS San Francisco Downtown Dil Okulu:  Dünyaca ünlü San Francisco şehrinin merkezinde, profesyonel eğitim üzerine odaklanmış bir enstitü için çok uygun bir ortamda yer almaktadır. ELS San Francisco Downtown Dil Okulu'nun bulunduğu bölümde bilgisayar laboratuarı, dil teknoloji merkezi ve kütüphane öğrencilerin kullanımına açıktır.Kampüs aynı zamanda tekerlekli sandalyeyle erişilebilirlik özelliğine sahiptir. IELTS test merkezi olan ELS San Francisco Downtown Dil Okulu'nda genel İngilizce eğitimleri yanında akademik İngilizce ve TOEFL hazırlık kursları verilmektedir. Okulda eğitim alan öğrenciler aile yanı veya yurt konaklama seçeneklerinden birinde kalabilirler.Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları paket programları sayesinde San Francisco’da hedefleriniz, bütçeniz, istek ve beklentileriniz doğrultusunda size uygun bir program, okul, ülke ve şehir seçiminde yardımcı olmaktadır.
ELS San Francisco North Bay Dil Okulu: San Francisco'nun kuzeyindeki Marin bölgesindeki,San Rafael kasabasında bulunan Dominican University of California (DUC) kampüsünde yer alır.Öğrencilerin otobüs hattı sayesinde San Francisco'ya kolay erişimi vardır. 14 yaşından itibaren öğrenci kabulü yapan ELS San Francisco North Bay Dil Okulu müfredatında genel ve akademik İngilizce eğitimleri ile TOEFL sınavına hazırlık kursları bulunmaktadır. Öğrencilerin boş zamanları için çeşitli aktiviteler ve geziler de sunan okul, öğrencilerini aile yanlarında ya da yurtlarda konuk etmektedir.
ELS San Francisco Berkeley Dil Okulu: University of California Berkeley (UCB) öğrencilerini konuk eden yurt ve sınıf binasının Hillside Hall içerisinde yer alır. Dünyanın en iyi akademisyenlerinin çoğu Berkeley’de eğitim görmüştür. Öğrenciler de çok sayıda kütüphane ve kitapevinden yararlanmanın keyfini yaşarlar. ELS, sıcak iklimi, rahat toplu taşıma sistemleri ve San Francisco, San Jose ve Marin County’e kolay ulaşımıyla San Francisco Körfez Bölgesi yanında ideal bir yerleşimidir. Berkeley aynı zamanda Muir Woods ve Napa Wine Country yakınlarında da bulunmaktadır. ELS Berkeley Dil Okulu müfredatında genel ve akademik İngilizce eğitimleri ile TOEFL sınav hazırlık kursları yer almaktadır, öğrenciler aile yanı ve yurtlarda ağırlanmakta.

4- Embassy English

Embassy English San Francisco Dil Okulu, Powel Caddesinde yer alan ve bütün toplu taşıtların merkezinde bulunan BART/Muni istasyonu'nun hemen yanında bulunmaktadır. Şehrin en ünlü alışveriş merkezi olan Union Meydanı'na çok yakındır. Ayrıca San Francisco'nun kıyısına geçidi sayılan Ferry Binasına ve Modern Sanatlar Müzesine küçük bir yürüyüş yolu mesafesindedir. Embassy San Francisco Dil Okulu binası ile öğrencilerine oldukça geniş ve aydınlık bir ortam sunmaktadır. Sınıflardaki yerden tavana kadar uzanan pencereler sayesinde bu müthiş ve yaşayan şehrin bütün güzelliğini izleyebilirsiniz. Sınıflar, Embassy okullarında olduğu gibi yüksek teknoloji ürünleri olan akıllı tahtalar ile donatılmıştır. Embassy CES San Francisco Dil Okulu'nda eğitim alan öğrenciler okula yürüyüş mesafesindeki yurtlarda ya da aile yanı konaklama seçeneklerinde kalmaktadır.
Embassy English San Francisco Dil Okulu müfredatında aşağıdaki kurslar sunulmaktadır:
  • - Genel İngilizce Kursları
  • - Sınav Hazırlık Kursları: TOEFL
  • - Profesyoneller için İngilizce Kursları: Business English, One-to-One

 

5- ILSC Education Group

ILSC San Francisco Dil Okulu ticaret bölgesinin candamarı olan Embarcadero Center’da bulunmaktadır. Modern bir mimariye sahip olan okul, dünyanın önde gelen alışveriş bölgelerinden biri olan Union Square’e yürüme mesafesindedir ve her türlü toplu taşıma araçlarına kolayca varabilecek konumdadır. ILSC San Francisco Dil Okulu binasında on beş adet sınıf, bilgisayar laboratuarı, kütüphane ve öğrencilerin zamanlarını geçirebilecekleri dinlenme salonu bulunmaktadır. ILSC San Francisco Dil Okulu'nda genel İngilizce kurslarının yanı sıra, FCE ve TOEFL sınav hazırlık kursları, İş İngilizcesi ve mesleki İngilizce kursları da verilmektedir. Okul eğitim programlarının yanı sıra günlük aktiviteler ve hafta sonu gezileriyle öğrencilerine pek çok sosyal aktivite de sunmaktadır. Amerikan kültürünü yakından tanımak aynı zamanda okul dışında pratik yapmak isteyen öğrenciler için ILSC San Francisco Dil Okulu aile yanı konaklama seçeneği sunmaktadır. Aile yanı konaklaması ile birlikte yurt konaklama alternatifi de mevcuttur.

 

Amerika dil okulları için paket programlar ve anlaşmalı yurtdışı dil okulları konusunda tüm diğer detaylar için hemen ücretsiz bilgi formunu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel