Ana içeriğe atla

Neden Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Neden Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Yurtdışı dil eğitimi konusunda bir niyetimiz olduğunda bir uzman bir yurtdışı dil okulu firmaları ile görüşmemiz bizim için en büyük kolaylık ve en doğru seçim olacaktır.
Peki neden doğru seçim ve yurtdışı eğitim danışmanlığı firmalarının bizim için faydaları nelerdir bir göz atalım;
  • Doğru Ülke ve Şehir Seçiminde Fayda
Yurtdışı eğitim sürecinde sorun yaşamamak için öğrencilerin tercihlerinde sadece okul ve program seçimlerine değil, ülke, şehir ve konaklama seçimleri konusunda da dikkat etmesi gerekmektedir. Örneğin büyük şehir, kalabalık ve hareketli ortamları seven öğrencilerin, şehir merkezindeki okullara, sıcak iklim sevenlerin, buna paralel olarak sıcak veya ılıman iklimlere yönlendirilmesi öğrenci için hızlı bir adaptasyon süreci demek ve bu süreci hızlandırmak eğitiminden maksimum fayda alabilmesini sağlamaktır. Konaklama alternatifleri değerlendirirken de İngilizce pratik yapabilme olanakları, öğrencinin beklentileri ve yaşam tarzına uygun şartların da göz önünde tutulması gibi noktalarda öğrencilere yurtdışı eğitim danışmanlıkları tarafından sunulan öneriler, yurtdışı eğitim sürecinde memnuniyet ve rahatlığın artmasında fazlasıyla önemli bir rol oynar. Bu gibi ayırımları doğru bir şekilde yapabilmek için geniş bir okul yelpazesine hâkim olmak da önemlidir.
- Okul ve Program Seçiminde Fayda
 Doğru yer seçiminde sonra doğru okul ve doğru program seçiminde de öğrenci için danışmanlık yapmak da kayıt sürecinin önemli bir bölümüdür. Pek çok okul ve program alternatifleri arasında, öğrencilerin akademik ve kariyer hedeflerine, kişisel özelliklerine, not ortalaması, yabancı dil düzeyi gibi değişkenlere göre en uygun okul ve programın belirlenmesi, sadece alanında yetkin ve yılların tecrübesine sahip yurtdışı eğitim danışmanlığı firmalarının öğrencilere sunabileceği bir olanaktır. Ayrıca yurtdışında sertifika eğitimi ya da yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen bir öğrencinin yabancı dil seviyesinin yeterli olup olmadığı hangi yabancı dil seviye tespit ve akademik yeterlilik sınavları alması gerektiği konularında bilgilendirir. Bu sınavlar ile ilgili kurallar, başvuru süreci ve gerekli olan hazırlık aşamalarına kadar pek çok konuda destek olmak yine yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları tarafından gerçekleşmektedir.
- Bütçeye Uygun Okul Seçiminde Fayda
 Eğitim danışmanlığı firmaları, öğrencilerin ekonomik durumlarını da göz önüne alıp, öğrenci ve velilerinin bütçelerinin karşılayabileceği okulları öğrencilere sunarak, yurtdışında eğitim almak isteyen kişilerin önündeki en önemli bariyerlerden birini de ortadan kaldırırlar. Çünkü çoğu öğrenci için, yurtdışı dil okuluna ayrılmış bütçe ile tercih edilen okul ve programın maliyetinin uygunluk göstermesi en önemli etkenlerden biridir.

- Okulların Burs ve İndirim Seçeneklerine Fayda
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri çalıştıkları ve temsilciliklerini yaptıkları tüm okullardaki burs olanakları hakkında bilgiyi öğrencilerine sunarak, burslu okumayı düşünen öğrencilere, bu okulların burs şartlarını ve hangilerinde ne oranda burs almasının mümkün olduğu ve bunun için ne şekilde bir çalışma yapılması gerekir konusundaki bilgiyi, ekstra hiçbir ücret talep etmeden sunarlar. Birçok uluslararası eğitim kurumu, temsilciliklerini yapan bu firmalar çeşitli dönemlerde kampanyalar ve indirimler sunmaktadırlar. Bu firmalar da bu olanakları doğrudan öğrencilerine iletir ve onların bu kampanyalardan yararlanmasını sağlarlar. Yani öğrenciler bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firması yolu ile başvuru yaparlarsa, bu kampanya ve indirimlerden de yararlanırlar. Bireysel olarak başvuruda bulunan adaylar ise bu olanaktan yararlanması mümkün değildir.
- Doğru ve Güncel Vize Başvurusunda Fayda
Eğitim danışmanlık firmaları, temsilciliklerini yaptıkları okullar dünya üzerinde çok geniş bölgelere yayıldığından, birçok farklı ülkenin vize kuralları hakkında bilgiler konusunda uzmandırlar. Bu sayede öğrencilere, vize dosyalarının eksiksiz hazırlamaları konusunda destek oldukları gibi, güncel vize kuralları konusunda göre öğrencileri uyarmakta ve yönlendirmektedirler. Bu da öğrencilerin vize başvurularının olumlu sonuçlanmasına büyük ölçüde fayda sağlamaktadır. 
Yolculuk Öncesi Faydalar
Her şey tamamlandıktan sonra, sıra yolculuk öncesi hazırlığa geldiğinde ise öğrenci eğitim için gittiğinde sorun yaşamaması i yanında götürmesi gereken belgeleri, kıyafetleri ve hatta bavulunu kaybederse yapacağı işlemlere kadar pek çok konuda da yolculuk öncesi önemli hatırlatmalarda bulunan yine yurtdışı eğitim danışmalık firmaları olmaktadır. Bunun yanı sıra öğrencilerin eğitim görecekleri ülkeye vardıklarında, konaklama ulaşımında destek sağlanması ya da ülkeye varıldığında yapılması gereken yasal işlemler varsa onlarla ilgili bilgiler de öğrencilere yurtdışı eğitim danışmalık firmaları tarafından verilmektedir.
Sürekli İletişim
Eğitim danışmanlığı firmaları lokasyon olarak uzaklık ve saat farkı gibi sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek iletişim sorunlarından etkilenmeden, her an öğrencilerin yanında olabilecek, acil durumlarda kendileriyle en kolay iletişim kurabileceklerdir.
Sizde EduFix yurtdışı eğitim danışmanlığı ile dil eğitimi programları ve anlaşmalı yurtdışı dil okulları konusunda tüm diğer detaylar için hemen ücretsiz bilgi formunu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel