Ana içeriğe atla

İngiltere Cambridge Dil Okulları

İngiltere Cambridge Dil Okulu ve Eğitimi
İngiltere’nin ve dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan Cambridge 'deki dil okullarını sizin için listeledik. Yurtdışı dil eğitimi niyetiniz var ise ve tercihiniz Cambridge şehri ise bu liste sayesinde bir öğrenci deneyimi yaşayabilir ve şehri çevreleyen prestijli tarihi güzelliğin tadını çıkarabilirsiniz.Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları paket programları sayesinde Cambridge’da hedefleriniz, bütçeniz, istek ve beklentileriniz doğrultusunda size uygun bir program, okul, ülke ve şehir seçiminde yardımcı olmaktadır.
Cambridgedeki bazı dil okullarını sıralayacak olursak;

1-Bell English

Bell Cambridge Dil Okulu kendisini tercih eden öğrenciler için büyük ve gösterişli bir bahçeye sahip tarihi yapısıyla eğitim imkanı sunmaktadır. Okul Londra şehrine 50 dakika uzaklıkta bulunan ve tam bir üniversite şehri olan Cambridge şehir merkezinden otobüs ile yaklaşık 10 dakika uzaklıktadır. Kampüs içerisindeki okul muazzam imkanlara sahip olması ile ünlüdür ve bu donanımlı özelliğiyle Cambridge'deki dil okullarından bir adım öndedir.
350 öğrenci kapasiteli Bell Cambridge Dil Okulu'nda 30 sınıf, 1 öğrenci salonu, 40'dan fazla bilgisayar, ücretsiz internet erişimi, iki adet bilgisayar laboratuarı, kütüphane ve çalışma merkezi futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortları, masa tenisi, piyano ve iki adet restoran gibi birçok imkan bulunmaktadır. Okul aynı zamanda öğrencilere aile yanı konaklama ve yurt konaklama hizmeti de sunmaktadır.

2-Cambridge Academy of English

Cambridge şehrinin eteklerinde güvenli ve rahat bir lokasyonda kurulmuş olan Cambridge Academy of English 1975 yılından bu yana eğitim vermeye devam etmektedir. Her yıl en az 30 ayrı ülkeden gelen öğrencileriyle iyi bir sentez oluşturulan bu okulda şehir merkezine otobüs ile 15 dakikalık mesafededir. Okulda multi medya merkezi, bilgisayar labaratuarı, kütüphane, öğrencilerin birlikte vakit geçirebilecekleri video imkanlı ortak alan, kantin ve bireysel çalışma konusunda çıkan her türlü problemle ilgili yardımcı olabilecek konusunda uzman öğretmenler bulunmaktadır.
Okulda ayrıca profesyonel anlamda İngilizce eğitimi almak isteyenler için iş adamlarına ve iş kadınlarına yönelik İngilizce eğitim programları da mevcuttur.
Cambridge Academy of English, öğrenciler için katılabilecekleri çeşitli aktivitelerde sunuyor. Köylere, şehir barlarına, tiyatro ve konserlere akşam gezileri gibi aktiviteler Londra’ya turlar sıkça düzenlenen aktivitelerdendir.
Okulun aynı zamanda aile yanı konaklama dışında, 18 yaşından büyük öğrenciler için yaz aylarında yurt konaklama seçeneği de vardır.

 

3-EC English

Cambridge şehrinin merkezinde bulunan EC English Cambridge Dil Okulu, ünlü Kings Colleges kilisesi ve merkezi otobüs duraklarına yürüyüş mesafesindedir. Okul bu lokasyon özelliğiyle Cambridge şehrinin en merkezi dil okulları arasında yer almaktadır. Okulun hemen yan kısmında EC öğrencilerinin de ücretsiz olarak yararlanabildikleri Cambridge Şehir Kütüphanesi bulunmaktadır. Tam donanımlı 15 sınıfa sahip olan EC English Cambridge Dil Okulu'nda kablosuz internet erişimi, bilgisayar laboratuarı, kütüphane, kafe ve öğrenci dinlenme alanları bulunmaktadır. Okul müfredatında bulunan İngilizce dil eğitimine ek olarak öğrencilerin boş zamanlarını çeşitli aktiviteler ve geziler ile dolduran okul, bu sayede öğrencilerin İngilizcelerini en pratik şekilde pekiştirmelerine ve İngiliz hayatına adapte olmalarına yardımcı oluyor. EC English Cambridge Dil Okulu'nu tercih eden öğrenciler okul tarafından özenle seçilmiş aile yanı, öğrenci evi veya yurt konaklama seçeneklerinde konaklamaktadır.
EC English Cambridge Dil Okulunda mevcut olan kurslar ;
  • - Genel İngilizce Kursları
  • - Sınav Hazırlık Kursları: IELTS, Cambridge (FCE, CAE)
  • - Profesyoneller için İngilizce Kursları: Business English, One-to-One

 

4-Embassy English

Embassy Cambridge Dil Okulu, Edward tarzında son derece modern bir eğitim merkezine sahiptir. Cambridge Üniversitesi ve şehir merkezine çok yakın olan okulda video salonları, kütüphane, zengin menülü bir kafeterya, bilgisayar laboratuvarı, son derece geniş bir bahçe ve 12 adet modern döşeli derslik vardır. Okulda elementary seviyesinden itibaren bir çok İngilizce dil eğitim programı vardır. Ayrıca hem hafta içi hem de haftasonu için çeşitli aktiviteler düzenlenmektedir. Embassy Cambridge Dil Okulu'nu tercih eden öğrenciler okula yakın konumdaki yurtlarda veya aile yanı konaklama yerlerinde kalmaktadır.
Embassy English Cambridge Dil Okulunda mevcut olan kurslar ;
- Sınav Hazırlık Kursları: IELTS, Cambridge (CAE)
  • - Profesyoneller için İngilizce Kursları: One-to-One

5-Eurocentres

Cambridge şehir merkezine 15 dakika yürüme mesafesinde olan Eurocentres Cambridge Dil Okulu, dünyanın en önemli üniversite şehirlerinden birisi olan Cambridge şehrinde eğitim almak isteyen öğrenciler için en iyi dil okullarından biridir. Okul binası 17 sınıf, 2 konferans salonu, bilgisayar laboratuvarı, etüd merkezi, dil laboratuarı, kafe, teras ve park alanı gibi pek çok donanımlara sahiptir. Eurocentres Cambridge Dil Okulu'nda İngilizce dil eğitim programlarının yanı sıra birçok aktivite ve gezi programı da bulunmaktadır. Bu aktivite programları sayesinde öğrencilerin İngiltere yaşamına adapte olması ve İngilizceleri konusunda pratik yapmalarını sağlanmaktadır. Eurocentres Cambridge Dil Okulu'nu tercih eden öğrenciler için okulun sunduğu yurtlarda ve aile yanlarında kalmaktadır.
Eurocentres Cambridge Dil Okulunda mevcut olan kurslar ;
- Sınav Hazırlık Kursları: IELTS, TOEIC, Cambridge (FCE, CAE, CPE)
  • - Profesyoneller için İngilizce Kursları: Business English, One-to-One

 

6-Kaplan International Colleges

Kaplan Cambridge Dil Okulu, Cambridge şehir merkezine yürüyerek 20 dakika uzaklık olan sakin bir bölge olan Newnham'da yer almaktadır. Geleneksel İngiliz mimarisi ile tasarlanmış ve bahçe içerisinde yer alan okul binasında 9 donanımlı sınıf, ücretsiz internet erişimi olan bir multimedya merkezi, çalışma salonu, kütüphane ve kafe mevcuttur. Okul müfredatında genel İngilizce, IELTS ve Cambridge sınav hazırlık ile iş İngilizcesi kursları bulunmaktadır.
Kaplan Cambridge Dil Okulu sunmuş olduğu İngilizce dil eğitim programlarının yanında öğrencilerin ders sonrasındaki zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için birçok aktivite ve gezi programı sunmaktadır. Bunlardan bazıları: dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi turları, Londra gezisi, futbol, yüzme ve tenis gibi spor aktiviteleri ile Paris ya da Edinburgh’a haftasonu turlarıdır. Bu okulu tercih eden öğrenciler için aile yanı veya yurt konaklama seçeneklerinde ağırlanmaktadır.

7-LSI International

Cambridge şehir merkezine yürüyerek 15 dakika uzaklıkta bulunan LSI Cambridge Dil Okulu eski dönemlerden kalma bir üniversite binasında eğitim vermektedir. Zevkli ve büyük bir bahçeye sahip olan okuldan Cambridge şehrinin tüm olanaklarına kolayca ulaşılabilir. Okulda tam donanımlı 12 sınıf, kafeterya, bilgisayar laboratuvarı ve öğrenci salonu gibi imkanlar mevcuttur. LSI Cambridge Dil Okulunda yer alan İngilizce dil kurslarının yanında öğrenciler için boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için de bir çok aktivite programı da sunulmaktadır. Aynı zamanda TOEIC test merkezi olarak da hizmet veren LSI Cambridge Dil Okulu, kendisini tercih eden öğrencileri aile yanı ve yurt konaklama seçeneklerinde ağırlamaktadır.
LSI Cambridge Dil Okulunda mevcut olan kurslar ;
  • - Genel İngilizce Kursları
  • - Sınav Hazırlık Kursları: IELTS, TOEFL, TOEIC, Cambridge (FCE, CAE)
  • - Akademik Hazırlık Kursları: Akademik İngilizce
  • - Profesyoneller için İngilizce Kursları: Business, Compact English, One-to-One
Sizde EduFix yurtdışı eğitim danışmanlığı ile İngiltere’deki dil eğitimi programları ve anlaşmalı yurtdışı dil okulları konusunda tüm diğer detaylar için hemen ücretsiz bilgi formunu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel