Ana içeriğe atla

Kanada University of Toronto New College Dil Okulları

University of Toronto kurulduğu 1827 yılından beri 17 okul ve fakülte, 13 eğitim hastanesi, 19 yüksek lisans ve 75 doktora programı ile dünya çapında ün kazanmış bir üniversite haline gelmiştir. Üniversitenin mezunları arasında 4 Kanada Başbakanı ve altı Nobel ödülü sahibi kişiler bulunmaktadır. 10.000'den fazlası uluslararası olmak üzere her yıl 80.000'den fazla öğrenci Kanada'nın en büyük eğitim kurumu olan University of Toronto'da eğitim almaktadır. University of Toronto dünyanın en iyi 25 üniversitesi arasında gösterilmektedir.
Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri paket programları sayesinde Kanada’da hedefleriniz, bütçeniz, istek ve beklentileriniz doğrultusunda size uygun bir program, okul, ülke ve şehir seçiminde yardımcı olmaktadır.
University of Toronto bünyesinde sunulan dil programları:
Youth English Programs:
  • General English Course
  • IELTS Preparation Course
  • TOEFL iBT
  • Advanced Academic Course
  • Intensive English Course
  • Advanced Academic Course
Adult English Programs:
  • General English Course
  • Business Fundamentals Course
  • Academic Fundamentals Course
  • Speaking & Pronunciation Course
  • TOEFL iBT Preparation Course
  • IELTS Preparation Course
Okul Olanaklar: English Language Programına katılan öğrenciler, University of Toronto'nun tüm olanaklarından faydalanma hakkına sahiptirler.
Sosyal Aktiviteler: Akşam etkinliklerinde şehrin önemli ve popüler yerlerine geziler, spor etkinlikleri, oyunlar ve eğlence geceleri düzenlenmektedir. Hafta sonu gezilerinde ise çevre şehir ve kasabalara geziler düzenlenmektedir.
Fiyat Listesi 2016
Broşür 2016
International Foundation Program IFP
Uluslararası Hazırlık Programı (IFP), yoğun İngilizce dil eğitimi ve kredili dersleri birleştirerek Toronto Üniversitesi'ne şartlı kabul almanıza sağlayan bir programdır. Bu program Toronto Üniversitesi'ne doğrudan giriş koşullarını karşılayamayan tüm uluslararası akademik öğrenciler için uygundur. IFP'nin başarılı bir şekilde tamamlanması, Sanat ve Bilim Fakültesi, Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik Fakültesi, John H. Daniels Mimarlık Fakiltesi, Peyzaj ve Tasarım Fakültesinden veya Müzik Fakültesi'nden lisans eğitiminize açılan akademik krediye sahip olmanızı garanti eder.
Sunulan Kurslar:
Academix Listening & Speaking, Critical Reading & Writing, Written English Discourse, University Sjills & Strategies.

Kabul Koşulları:

Program Başlangıç Tarihleri:
September 2017 to April 2018
Program Ücretleri: 
CAD $39,880 to $47,280
Dahil olanlar:
  • 1 Degree Course
  • 1 Discipline Specific Course
  • 3 Language & Academic Skills Courses
  • Healt Insurance
  • U of T Incidental Fees
  • Athletic Centre Membership
Residence + Meal Plan:
CAD $14,000
Dahil olanlar:
  • Room in your College Residence
  • Meal Plan
International Foundation Program broşürü için lütfen tıklayınız.
University of Toronto New College  Dil Okulları  Türkiye yetkili temsilcisi ve kayıt ofisi olan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık öğrencilere program ve konaklama çeşitleri, başvuru işlemleri, vize ve uçak bileti vs… konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Lütfen okulla ilgili detaylı bilgi ve başvurular için bizimle iletişime geçiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel