Ana içeriğe atla

Kanada Culture Works Dil Okulları

CultureWorks Ottowa'da Carleton University, Oshawa'da University of Ontario Institute of Technology ve Durham College, London'da King's Western University College, Brescia University College ve Western University kampüslerinde kaliteli İngilizce Dil ve Akademik amaçlı İngilizce programları sunan Kanadalı bir dil okuludur. Kurulduğu 1998 yılından bu yana, EAP programıyla binlerce uluslararası öğrenciyi Kanada'daki lisans ve lisansüstü sınıflara başarılı bir şekilde hazırlamıştır.
CultureWorks'un Kanada'da altı üniversite ve kolejle olan partnerliği sayesinde, partner üniversitelere başlamadan önce güvenli ve sıcak şehirlerde CultureWorks programlarına başlayarak şartlı kabul alabilirsiniz.Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri paket programları sayesinde Kanada’da hedefleriniz, bütçeniz, istek ve beklentileriniz doğrultusunda size uygun bir program, okul, ülke ve şehir seçiminde yardımcı olmaktadır.
Brescia University College Kanada'nın tek kadın üniversitesidir. Brescia eleştirel düşünme ve topluma aktif olarak katılmaları için kadınları eğitmektedir. 1991 yılında kurulan Brescia,  liberal sanat ve bilim programlarını küçük sınıflarda ve güçlü öğrenci ilişkileriyle sunmaktadır.
Carleton University Kanada'nın en iyi altıncı üniversitesidir. 1942 yılında kurulan Carleton University, Kanada'nin ileri görüşlü lider bir geleneğe sahip araştırma ve eğitim kurumudur. Carleton University Kanadalı ve uluslarası öğrencilere 47 bölümde 200'den fazla program sunmaktadır; business, journalism, film studies, engineering.
Durham College'da öğrenci deneyimi önce gelir. 1967 yılında kurulan Durham College'da bir yıllık, iki yıllık ve üç yıllık diploma programları ve bir yıllık sertifika ve lisans sertifika programları, öğrenci dostu bir formatta sunulmaktadır.
King's University College mezunlarının %93'ü altı ay içerisinde kendi alanlarında bir işe yerleşmişlerdir. King's University College Sanat, İş ve Sosyal bilimler alanlarında lisans ve lisans üstü programlarda mükemmel derecede öğretim imkanları sunmaktadır. 1954 yılında kurulan King's University College, Batı Üniversitelerine bağlı Katolik bir eğitim kurumudur ve tüm inançlara ve geleneklere göre öğrencileri ağırlamaktadır.
University of Ontario Institute of Technology (UOIT) Kanada'nın en yeni üniversitelerinden biri ve hızla Kanada'da okumak için gelen öğrenciler için en iyi seçim haline gelmektedir. UOIT Ontario'nun ilk dizüstü bilgisayar tabanlı üniversitesidir. Yenilikçi ve farklı lisans programları işverenlerin çıkarları, kariyer beklentileri ve pazar odaklı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.
The University of Western Ontario Kanada'da en eski ve en tanınmış üniversitelerden biridir. 1878 yılında kurulan Western University, Batı Kanada'nın önde gelen yoğun-araştırma üniversiteleri arasında en iyi lisans eğitimi deneyimini sunuyor. Western University , 300 akademik program ve 12 fakülte genelinde 2000'den fazla kurs seçenekleri sunmaktadır.
CultureWorks'ün öne çıkan özellikleri:
  • Lisans ve lisansüstü programlara şartlı kabul
  • Kanada üniversite ve kolejlerinde Akademik Amaçlar için İngilizce Kursları (EAP)
  • IELTS ve ya TOEFL'a ihtiyaç duymadan Kanada üniversitelerine doğrudan geçiş
  • 320 civarında üniversite ve kolej programları
  • Kanada kültürünü keşfedin ve Kuzey Amerika akademik becerilerinizi geliştirin
  • Kayıt ücreti ödemeyin
  • Üniversite tesisleri ve servislerine erişim sağlayarak kampüs hayatının bir parçası olun
CultureWorks tarafından sunulan kurs programları:
  • Academic Listenin & Speaking
  • Academic Reading
  • Academic Writing
  • Academic Grammar
  • Independent Study
  • Pronunciation & Conversation
  • The Daily Boomalang
  • Canadian Cultural Studies
  • IELTS
  • Business & Management
  • Engineering & Technology
CultureWorks Dil Okulları  Türkiye yetkili temsilcisi ve kayıt ofisi olan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık öğrencilere program ve konaklama çeşitleri, başvuru işlemleri, vize ve uçak bileti vs… konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Lütfen okulla ilgili detaylı bilgi ve başvurular için bizimle iletişime geçiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel