Ana içeriğe atla

WORK AND TRAVEL VİZE SÜRECİ

Work and Travel için vize başvuruları Mart ayında başlar ve Haziran ortasına kadar devam eder. Work and Travel programında vize başvurunuzu ne kadar erken yaparsanız vize alma şansınız bir o kadar artar. EduFix International uzun yıllara dayanan tecrübesi ile vize sürecini sizler için oldukça kolay ve keyifli bir hale getirmektedir.
Vize Başvurusununu Şahsen Mi Yapmalıyız?
Amerika için bütün vize türlerine müracaatlar şahsen yapılır. Buna Work and Travel için gerekli olan J1 vizeside dahildir ve sizin adınıza bir başkası vize başvurusu yapamaz.
Vize Başvurusu İçin Gerekli Olan Evraklar Nelerdir?
Vize için hazırlamanız gereken evraklar; pasaportunuz, okulunuzdan alınmış ve kapalı bir zarfta ve mühürlü transcript belgeniz, öğrenci belgeniz, DS2019 formunuz, iş sözleşmeniz, sağlık sigortanız, bir adet biometrik fotoğraf, SEVIS ödendi belgeniz ve sizin adına doldurulmuş olan DS160 vize formunuzdur. Bütün bu belgeler danışmanınız tarafından hazırlanıp size teslim edilecektir.
Vize Başvurusu Nereden Yapılır?
Vize başvurunuzu Ankara’da bulunan Amerikan Büyükelçiliği ya da İstanbul’da bulunan Amerikan Başkonsolosluğundan yapabilirsiniz.
Vizem İle Amerika’da Ne Kadar Kalabilirim?
Vizenizin en son geçerli olacağı tarih DS2019 formunuzda yazan en son çalışacağınız gündür. Amerikan hükümetinin Türk öğrenciler için belirlemiş olduğu en son çalışma tarihi her senenin 1 Ekim tarihidir. Bu tarihten sonra yasal olarak bir ay daha Amerika’da kalabilir ama bu süreçte çalışamazsınız.
Vize Türünü Değiştirebilir Miyim ya da Uzatabilir Miyim?
Work and Travel vize türünü maalesef değiştiremezsiniz ve uzatamazsınız. Amerika’da bir dil okuluna yazılırsanız sadece yasal statünüzü öğrenci olarak güncelleyebilirsiniz ama bu ilerde Amerika’ya yeniden gitmek isterseniz ciddi bir sorun olarak karşınıza çıkabilir.
Vize Almak Kolay Mı?
Work and Travel vizesi almak diğer vize türlerine göre oldukça basittir. Program katılım şartlarını yerine getiren öğrencilerde vize alma oranı ortalama yüzde 95 gibi yüksek bir orana sahiptir. Bütün şartları yerine getirdiği halde vize alamayan öğrenci oranı çok azdır, bunun başlıca sebebi ise görüşme esnasında heyecanlanarak kendini ifade edememe ya da not ortalamasının düşük olmasıdır.
Vize İçin  Bankada Belli Bir Miktar Para Göstermek Zorunda Mıyım?
Work and Travel vizesi alabilmek için maddi durumlarından çok okuldaki başarı ortalamasına ve kendinizi nasıl ifade edebildiğinize bakılmaktadır. İlgili vize görevlisi ailevi bağlarınızı öğrenmek için ebeveynlerinizin iş durumlarını hakkında size sorabilir ama bunun neticeye doğrudan bir etkisi yoktur. Maddi durum dil okulu ve turistik amaçlarla yapılan başvurularda önemlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FAS'TA DİL EĞİTİM

Fas Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Fas, -resmi olarak Fas Krallığı-, Kuzey Afrika’da yaklaşık olarak 32 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Rabat ve en büyük şehri de Kazablanka’dır. Fas’ın, Atlantik Okyanusu’dan, Cebelitarık Boğazını çevreleyip Akdeniz’de son bulan uzun bir sahil şeridi vardır. Fas, Afrika’da bulunduğu halde Afrika Birliği’ne üye olmayan tek ülkedir. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Fas dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen devlet dairelerinde Fransızca kullanılmaktadır.  Fas dil okulları  halkın çoğuna kendini geliştirebilmek için geniş kapsamlı fırsatlar sunmaktadı. Halk arasında kullanılan Arapça’ya Darija denilir ve diğer Arap ülkeleriyle karşılaştırıldığında değişiktir. Aynı zamanda ülkede yoğun olan Berberilerinde kullandığı farklı diller bulunmaktadır. Bugünkü Fas topraklarındaki ilk yerleşimler M.Ö. 8000 yıllarına denk gelen Cilalı Taş Devri’ne aittir. erken klasik dön

Almanya'da Yüksek Lisans

Almanya'da Yüksek Lisans Almanya’da devlet üniversitelerinde ücretisiz Yüksek Lisans yapma hakkına sahipsiniz. Frankfurt temsilcilik ofisimiz ve ofisimizde çalışan Türk danışmanlarımızla Türk öğrencilerimize Almanya’ nın ve dünyanın en köklü devlet üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlama şansı yaratıyoruz. Sayfa güncelleme 10 Ocak, 2017′ dir. Aşağidaki bilgiler Almanya’ da Yüksek Lisans yerleştirmeleri ile ilgili son ve güncel bilgilerdir. On-line platformdan firmamıza başvuru yapan adayların muhakkak gerçek bilgilere ulaşabilmesi için sitemizi okumalarını istiyoruz. Aşağıda belirtilen Almanya’ da master kabulü almaya uygunluğunuz var ise işlemlerinizi yürütmekten memnun oluruz. Almanya’da 298 tane üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin 233’ü devlet üniversitesi, 65’i özel üniversitedir. EDUFİX olarak sadece Almanya devlet üniversitelerine yerleştirme yapmaktayız. Tüm devlet üniversitelerinin YÖK denkliği bulunmaktadır. İlk sene Almanca hazırlık yılını tamamlaya

EKVADOR'DA DİL EĞİTİMİ

Ekvador Dil Okulları Hakkında Genel Bilgi Ekvador, Güney Amerika’da temsili demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyettir. Resmi dili İspanyolca’dır. Başkenti Quito’dur. Diğer önemli şehirleri; Guayaquil, Cuenca, Machala ve Portoviejo’dur. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları   alanında Ekvador dünyanın en popüler ülkelerinden biri olarak kabul edilir. Kuzeyde Kolombiya, doğu ve güneyde Peru ile komşudur ve batısında Büyük Okyanus vardır. Anakaradan 965 kilometre batıda, Büyük Okyanus’ta bulunan Galapagos Adaları da ülkenin sınırları dahilindedir. Adını aldığı ekvatorla ülke ikiye bölünmüştür. 24 Mayıs 1822’de bağımsızlığını elde etmiştir. Ekvador, Birleşmiş Milletler üyesidir. Aynı zamanda, birçok bölgesel toplulukların içinde yer alır. Ülke, 22 eyaletten meydana gelir ve her eyaletin kendi idari merkezi bulunur. Nüfusu 2008 tahminlerine göre 13.625.000 kişidir. Ekonomisi büyük oranda tarıma dayanır, dünyanın en büyük muz ihracatçısıdır. Ekvador’un üç temel bölgeden meydana gel